Event aflyst

Træ og Bæredygtigt Byggeri

Gratis

Sted

Dato

31 mar 2020 kl. 14:30 - 17:00

Beskrivelse

Træ er et miljøvenligt og energirigtigt byggemateriale. Træ er igennem de seneste år kommet mere i fokus som et byggemateriale ifm. bæredygtigt byggeri. Dog er der ikke den store tradition i Danmark for træbyggeri på lige fod med andre byggeformer, hvilket er modsat nabolandene Sverige og Norge. Tendenserne er dog at bæredygtigt træ bliver mere og mere brugt ifm. fremtidens byggeri, dette både ift. enfamilieshuse, i modulbyggeri og til boligbyggeri i større skala.

En vigtig forudsætning for at indføre mere træ i byggemateriale er at branchen har det optimale viden herom. Dette er i fokus på besøget ved Keflico, hvor også FSC-Danmark vil inspirere os om bæredygtigt træbyggeri.

Program

Kl. 14:30 Velkomst Business Rebild & Keflico A/S
Kl. 14:45 Intro til Keflico A/S
Kl. 15:15 Rundvisning
Kl. 15:45 Spørgsmål efter rundvisning
Kl. 16:00 Byggeriets træ-revolution - kan skoven følge med? v/FSC-Danmark
Kl. 16:45 Bæredygtigt byggeri i Rebild Kommune
Kl. 16:50 Netværk & tak for i dag

Arrangement afholdes i et samarbejde mellem: Keflico A/S, Business Rebild/Rebild Kommune, DN, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBE).

Arangementet er målrettet bygge- og anlægsbranchen

Vil du vide mere? Kontakt Business Rebild via mail: bfla@rebild.dk eller tel. 2338 0517


KEFLICO A/S

Keflico A/S er en dansk handelsvirksomhed beliggende i Støvring, der handler med træ og træbaserede pladeprodukter på b2b-markedet. Størstedelen af virksomhedens afsætning sker i Danmark og de primære kundesegmenter er tømmerhandlere og større træforbrugende industrivirksomheder som f.eks. møbelfabrikker, vinduesfabrikker og inventarproducenter samt en større del projektsalg til byggeprojekter i ind og udland.

Størstedelen af Keflico’s produkter består af træ, der er et materiale skabt af naturen og intet mindre end verdens mest miljøvenlige råstof (Kilde: Træ.dk). 

I Keflico tager de den bæredygtige udvikling seriøst. "Det er en del af vores DNA at fremme indkøb og anvendelsen af træ på en lovlig, ansvarlig og bæredygtig måde ved blandt andet at arbejde systematisk med due diligence af vores leverandører i henhold til EUTR samt at være CoC-certificeret med mere.

Vi oplever, at efterspørgslen efter certificeret træ fortsat er stigende, derfor er vi CoC (Chain of Custody) certificeret til at håndtere FSC® og PEFC™ certificeret træ og pladeprodukter. Denne CoC-certificering sikrer dig sporbarhed af træet hele vejen gennem forsyningskæden."

Læs mere om Keflico

Arrangør

Lokation

Keflico A/S Keflico A/S, Juelstrupparken 24, 9530 Støvring

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .