TRENDS 2013 Kbh

04 dec 2012 kl. 18:30 - 20:30

STAY Copenhagen, STAY, Islands Brygge 79 A, 2300 København


Trends 2013
Megatrends, mikrotendenser og alt det der flytter ind i din makeuppung
og dit klædeskab til foråret.

FOREDRAG MED JULIA LAHME & ANETTE KRISTINE POULSEN


Trend-spotting Beauty: Ved du, at det er umoderne at sige nej, men at netop det umoderne ellers er moderne? Forklaringen får du, når vi også kommer rundt om affordables, super-eco-tainment, cool barnlighed og fremtidens skønhedsingredienser – selvfølgelig sammen med sæsonens it-farver, neglelængder og noget med at tage skønheden i egen hånd.   

Mad og mode: Ved du, at vi shopper på samme måde, om vi shopper mad eller mode? Er du klar til at opleve, hvordan vi kommunikerer i 2013, og hvorfor? Ved du hvorfor gør-det-selv bølgen er over os, og hvordan den påvirker den mode, vi ikke kan holde fingrene fra? Og hvorfor shopper vi mere og mere tøj i supermarkederne, mens trends er noget vi klæder os i? Hvad er Eastern oppulence og hvordan kommer vi til at se ud i den nye minimalisme?


WHO?

Kommunikations- og brandingekspert, forfatter og direktør i eget kommunikationsbureau med speciale i mad og mode, Julia Lahme vil føre dig ind i de trends, der påvirker os allermest i det kommende år. Julia arbejder hver dag med internationale mode- design og fødevarevirksomheder og med at kommunikere og spotte de trends, der kommer til at præge vores hverdag. Derudover er hun bestsellerforfatter, modejunkie og bliver aldrig nogensinde færdig med at interessere sig for kommunikation.

&

Som blogger, tekstforfatter og skribent bruger Anette Kristine Poulsen det meste af sin tid på skønheds- og livsstils-tendenser, som hun dagligt folder ud i Børsen, magasinet ELLE og på bloggen Beautyspace.dk, der bliver fulgt af flere tusinde skønhedselskere. Desuden sidder hun omkring jurybordet i Danish Beauty Award og med sig i beautyboksen har hun en HD(A) fra Handelshøjskolen og en farverig fortid som nordisk salgschef for Dior.


DIN PRIS: 575 kr. plus moms

JA TAK til ÅRHUS DEN 3. december kl. 18.30-20.30, Hotel Royal, Store Torv 4
JA TAK til KØBENHAVN DEN 4. december kl. 18-30-20.30, STAY Copenhagen, Islands Brygge 79A

NB: Vi satser på, du spiser hjemmefra, men serverer til gengæld vand, kaffe, lidt sødt og forærer dig en skøn goodiebag, der i værdi overstiger entréprisen...for det er jo jul. 

Billet København

Salg lukket