spring til hovedindhold

Udgårdsfest 2024

Udgårdsfest 2024

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

28 sep 2024 kl. 17:00 - 23:59

Beskrivelse

UDGÅRDSFEST ANNONCERER PROGRAMMET FOR 2024: TO INTERNATIONALE NAVNE SPILLER FOR FØRSTE GANG I DANMARK OG EARLY BIRD BILLETSALG ER I GANG!

På trods af aflyste navne – herunder bl.a. et hovednavn – blev UDGÅRDSFEST 2023 en gigantisk succes. Heidevolk toppede og sikrede, sammen med de andre 6 navne på plakaten, en eventyrlig pagan metal fest i Pumpehuset. En fest der for andet år i streg kunne melde udsolgt inden showstart.

UDGÅRDSFEST er efter blot 4 år blevet en fast tradition for alle fans af folk, pagan og vikingmetal! Det er her man kan opleve de navne, indenfor genren, der ellers normalt ville gå udenom Danmark og den eneste grund til at det er muligt er pga. den vilde støtte og dedikation, som publikum giver os år efter år.

Nu er programmet for UDGÅRDSFEST 2024 klar og atter bliver med et stjernespækket program, der viser den store musikalske alsidighed vi finder på folk metalscenen. Fra internationale first timers på den danske scene og til tidens mest hypede danske navne.

Booker Søren Weiss udtaler:
”Det er vidunderligt at publikum har taget så godt imod Udgårdsfest. At lave to udsolgte shows i streg i Pumpehuset er et kæmpe rygklap og understreger blot det vi hele tiden har vidst: Selvfølgelig er der fans til den her type af musik herhjemme. Hvorfor tage hele vejen til Tyskland, når vi kan lave en kæmpe fest med de samme navne herhjemme? Når fans på den her måde viser os støtte, køber billetterne i forsalg og kommer ind til showet med det bedst tænkelige humør, kan man ikke blive andet end glad og stolt. Hensigten med UDGÅRDSFEST har fra dag 1 været at give publikum de unikke oplevelser. Det var på UDGÅRDSFEST, at du for første gang kunne opleve Moonsorrow og Trollfest på dansk jord. Det var på UDGÅRDSFEST at Heidevolk vente tilbage efter næsten 15 år. Det er på UDGÅRDSFEST 2024, at du bl.a for første gang vil kunne opleve den melodiske pagan metal magi fra ELVENKING og stilskaberne og legenderne i SKYFORGER fra Letland. Begge topper de plakaten for 2024. Der venter fans en kæmpe oplevelse. Elvenking så jeg på ProgPower USA i år og blev overbevist om, at de ville være det helt perfekte match til UDGÅRDSFEST.
Og husk så - uden støtten fra publikum vil det ikke være muligt at præsentere sådanne navne herhjemme! 1000 tak!!”

I 2024 åbner vi portene til Alfheim – elverriget - på UDGÅRDSFEST, der afholdes lørdag d 28 september 2024 i Pumpehuset, med et program bestående af:

ELVENKING (Italien)
Langt om længe kommer Elvenking til Danmark. Italienernes melodiske pagan power metal er som skabt til en eventyrlig fest på UDGÅRDSFEST. Med 2014-albummet ”The Pagan Manifesto” satte Elvenking en tyk streg under, at bandet befinder sig i den øverste liga på pagan metal scenen, med numre som ”Elvenlegions” og ”Pagan Revolution”, der begge har streamingtal på flere mio. Bandet har med deres seneste to albums ”Reader of the Runes – Divination” fra 2019 og den fantastiske ”Reader of the Runes – Rapture” fra 2023 blot styrket deres position som et fantastisk livenavn på pagan metal scenen. Nu skal de danske fans endelig opleve dem på dansk jord!

SKYFORGER (Letland)
En stilskaber. En legende. Skyforgers betydning for folk metal scenen kan ikke undervurderes. Bandet fra Riga kommer omsider til Danmark. Siden 1995 har Skyforger beriget os med lettisk hedensk metal, der trækker spor i alt fra black metal til traditionel heavy metal. Det er ikke uden grund at bandet har spillet Wacken Open Air, Hellfest, Sweden Rock Festival, Party.San Open Air, Summer Breeze, Metaldays, Brutal Assault og mange flere af de helt store festivaler. Nu er tiden omsider kommet til at de gæster Danmark og UDGÅRDSFEST!

TROLD
Hypen er stor – og med god grund! Trold har på rekordtid sikret sig et stort følge herhjemme med deres forrygende festlige koncerter. Siden de sidst spillede UDGÅRDSFEST har bandet udgivet deres debut - den anmelderoste ”Der Var Engang…”. Et muntert og festligt album, men som også viser, at trolden – bag deres gak og løjer – rent faktisk kan finde ud af at skrive stærke sange, med både knivskarpe memorable melodier og hooks. Hør blot på en ny-klassiker som ”Sensommerbålet” og ”Troldenes Nat”. En aften med Trold i huset er altid en fest!

ÆTTIR
Mørket og melankolien sænker sig over årets UDGÅRDSFEST når Ættir for første gang spiller hos os. Bandets iskolde nordisk inspirerede doom, med Nanna Barslevs evigt smukke vokal i front er en hypnotiserende oplevelse, for alle der lader sig overgive til deres formørkede og episke univers. Går klar til gåsehud!

SYLVATICA

En klassiker på den episke metal scene herhjemme! Sylvatica vender endelig tilbage til UDGÅRDSFEST. Sidste gang var på den første udgave i 2019. Med deres nye album ”Cadaver Synod” fra 2023 er bandet så godt som selvskrevet og vi glæder os til at blive forført med episk ekstrem metal fra Sylle!

PAFUND
I 2024 åbnes UDGÅRDSFEST med noget så magisk som en omgang middelalderlig dungeon synth. Med rødder i black metal er soloprojektet Pafund både et interessant og unikt møde på den danske musikscene. Forvent et mørkt, kølligt og fortryllende melodisk lydbillede når Pafund åbner UDGÅRDSFEST 2024.

UDGÅRDSFEST 2024 FEAT. ELVENKING, SKYFORGER, TROLD, ÆTTIR, SYLVATICA, PAFUND D. 28 SEPTEMBER 2024.

Early bird salg indtil d 1/1 2024:

Billet: 350,- (dernæst 400,-)
Billet + t-shirt: 470,- (dernæst 550,-)


Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events