UHØRT PRÆSENTERER...!

23 feb 2019 kl. 19:30 - 24 feb 2019 kl. 01:00

Guldbergsgade 8, 2200 København

ER DU KLAR TIL EN AFTEN MED UHØRT-BANDS?

UHØRTs minifestival "UHØRT Præsenterer...!" forkæler igen dine øregange med tonerne fra nogle af de nyeste og fedeste bands på en aften, hvor vinterkulden skal danses ud af kroppen.

Efter flere udsolgte år i Pumpehuset, rykker vi nu februar-arrangementet til mere intime rammer på RUST, og det betyder samtidig, at der kun vil være omkring 200 billetter til salg til eventet.
Aftenen markerer samtidig, at der er præcis 6 måneder til, at årets UHØRT Festival starter i august.

// PRIS //
De første 100 billetter koster kr. 90,- pr. stk. (ex. gebyr).
Resten koster kr. 120,- pr. stk. (ex. gebyr). (Dog kr. 135,- i døren)

// LINEUP //

Boye & Sigvardt
Hvis du følger den internationale dancescene, så har du helt sikkert hørt om Boye & Sigvardt. De to unge producers har haft en enorm fremgang det seneste år, som er kulmineret i en signing med det legendariske, LA-based pladeselskab, Big Beat Records, i 2018. De har nu udgivet 2 singler via BigBeat, ”Fade” og ”What Do We Do”.
De har et unikt mix af genrer som deep, underground, EDM og house, de har allerede +15 millioner streams på Spotify alene.

The Bowdashes
Bandet udgav i oktober 2017 den anmelderroste debut-EP ”MARROW” og har siden tryllebundet spillesteder fra Thy til Tyskland med deres mørke og konfronterende univers med vokaler, som bevæger sig mellem et dystert mørke og skingre, hårrejsende skrig.
De har bl.a. spillet support for de legendariske, amerikanske garage-punkere Garbage, og i efteråret 2019 udkommer The Bowdashes første fuldlængde album.

Moon Mountain
Indiepopkvartetten udforsker den psykedeliske, støjende rock og tilsætter en god portion, ørekælende melodier og elektroniske beats.
Musikbloggen Regnsky så dem på UHØRT Festival 2018 og skrev:
“Det var en fantastisk, dreamy seance, vi var vidner til, og mange af dem, jeg talte med, mente bestemt, at de var blandt årets højdepunkter... Jeg har sjældent været så opslugt af et band, som jeg var det til deres koncert på UHØRT”

Dusin
Dusins er elektronisk popmusik leveret med dansable vibes.
Dusins nye single, ’Mens Alting Størkner’, kom ud i går d. 25/1, og den cementerer en ny og moden retning med mere melankolsk lyrik og en støjende produktion, men som stadig balancerer mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Den viser, at Dusin tør lave popmusik på deres helt egen måde.

Elijah Okello
Han er en soulet, hiphop-crooner, og musikken er inspireret af klassisk soul, hvor temaerne dykker ned i kærlighed og selvforståelse, men følger de moderne trends med en bass i front og samples fra velkendte sange fra 80’erne som er sammensat med luftige synths, der forstærker nogle af de følelser og udtryk, som Elijah udtrykker i sine sange.


Koncerterne begynder kl. 20.30. Dørene åbner kl. 19.30.

Se Facebook-eventet her.

Vi ses!

OM UHØRT:

UHØRT Festival er landets største festival for den allernyeste musik. Festivalen finder sted hvert år i august, og i 2018 var der over to dage 39 spændende, nye bands på festivalens 3 scener. Ca. 2.500 mennesker var forbi UHØRT Festival i 2018.

Se mere på Facebook: UHØRT
Se mere på vores instagram: @uhoertdk.
Eller på www.uhoert.dk

Entré-billet - Early bird

Salg lukket

Entré-billet - Alm.

Salg lukket