Uofficielt DM i Blindsmagning af Rom 2020

14 nov 2020 kl. 15:00 - 17:00

Mesterskab i Blindsmagning af Rom 2020

For 4. år i træk skal der smages, hygges og dystes i den ædle kunst; rom! …denne gang i København.

Er du godt hjemme i rommens verden, og er du god til at smage forskel på de forskellige romtyper? Så opfordrer vi dig til at stille op i Romhattens Mesterskab i Blindsmagning af Rom 2020.

Datoen er den 14. november kl. 15.00-17.00

Hovmod står for fald, når Romhatten.dk for 4. år i træk afholder blindsmagningskonkurrence, denne gang på The Barking Dog i København. Deltagernes viden om rom og ikke mindst smagskundskaber kommer på prøve, når der skal blindsmages på 7 forskellige rom. 17 hold á to personer kæmper om at blive årets blindsmagere 2020.

Sammen med æren ved at blive kåret til årets blindsmagere ved Romhatten Blindsmagningsmesterskab 2020, sættes der desuden to eksklusive romaftapninger på højkant som præmie til vinderne. Det hold der løber af med førstepladsen vinder ligeledes gratis deltagelse til Romhatten Blindsmagningsmesterskab 2021.

Detaljer omkring konkurrencen:

  • Hvert hold skal købe én billet for tilmelding.
  • Hvert hold skal stille med to deltagere, og kun to.
  • Hvert hold får udleveret et spørgeskema hvor alle svarene skal noteres. Dette er en blanding af ”multiple choice” samt alm. spørgsmål og svar.
  • Hvert hold har max 15 min. pr. rom til at svare på en række spørgsmål til den rom, som serveres blindt.
  • Blindsmagningen indeholder i alt 7 forskellige rom og tager ca. to timer ex. præmieoverrækkelse.

Yderligere regler for blindsmagningen bliver afsløret på dagen.

Vi glæder os til endnu en gang, at tage imod jer til en sjov, spændende og ikke mindst lærerig eftermiddag på The Barking Dog i København, Sankt Hans Gade 19. Når arrangementet er overstået opfordrer vi alle deltagerne til at blive hængende til en Daiquiri eller fem.

Vær opmærksom på at der kun er plads til 17 hold til dette mesterskab, så tøv ikke med at tilmelde dit hold.

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger, og kan derfor roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke