spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

V Coloris - SCHUBERTIADEN 2023 - Roskildes klassiske musikfestival

Afholdt event

V Coloris - SCHUBERTIADEN 2023 - Roskildes klassiske musikfestival

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 aug 2023 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

V Coloris søger med stor iver og nysgerrighed efter at nuancere det brede publikums opfattelse og oplevelse af, hvad en blæserkvintet er for en størrelse, og gør det blandt andet gennem tværæstetiske samarbejder og en humoristisk og personlig formidling.

V Coloris vil med deres koncert her på Schubertiaden gerne bringe Schuberts folkemusikalske sider frem. Schubert brugte nemlig ofte fragmenter af folkemusik i sine symfonier, Lieder og kammermusik.

Det samme gør sig gældende for en senere beundrer af Schubert, den danske komponist Vagn Holmboe. Han blev på en dannelsesrejse til Rumænien så betaget af den lokale folkemusik, at han optog den, så den kunne tjene til inspiration i hans egne værker, - fuldstændig som Holmboes idol, Bartók, havde gjort det før ham.

Dinu Lipatti, den rumænske komponist i koncertens program, var samtidig med Holmboe. Han levede dog desværre et noget kortere liv og er i dag primært kendt som pianist. Værket Aubade bærer ganske tydeligt også folkemusikken i sig og danner en naturlig bro til Bartóks vidunderlige “6 rumænske folkedanse”, her i eget arrangement for blæserkvintet.

Der er pause i koncerten og mulighed for at købe et dejligt glas vin hos vores samarbejdspartner Vinhylden.

Bliv medlem og køb billetten til halv pris!
Medlemmer kan desuden købe partoutbillet til hele festivalen for 500 kr.

Støttet af:
Roskilde Kommune, Alle Tiders Musikby, Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Tennis Fond, Solistforeningen af 1921, Nordea Fonden, Gangstedfonden og Solistforbundet.


Arrangør

Lokation

Riddersalen, Roskilde Kloster, Sankt Peders Stræde 8E, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .