VAKT // RUST

DKK 135,00

Sted

Dato

03 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

VAKT

I en virkelighed af iPhonenoter, sex, søstermanifester, hjertesorger og angst skabes VAKTs danske lyrik af forsanger Solvig Tora Ringhof. VAKT er poetisk pop og musikken bevæger sig rundt i kontrasterne mellem det varme og det kolde, det elektroniske og det akustiske. Med naivitet og sårbarhed giver de deres bud på et ærligt udtryk.

VAKT har eksisteret siden 2016 og dermed været en del af musikbranche i flere år. Om erfaringen med branchen siger de:

“Vi har som band både god og dårlig erfaring med den til tider lidt hårde musikbranche. Det er noget, der har gjort os ekstra opmærksomme på, hvordan vi ønsker at agere i musikken, og det har givet os et langt større fokus på social bæredygtighed og ligestilling. Det gælder både internt, når vi som band skriver musik sammen, men lige så meget når vi er ude og samarbejde med andre mennesker i branchen”

Den nye musik fra VAKT er blevet et symbol på en drivkraft for projektet og et stærkt venskab, der har blomstret op og blevet til nutidens VAKT. De har netop færdiggjort deres debut EP ‘Frisind’, som blev udgivet den 22. april 2022. EP’en er produceret af Mille Mejer Djernæs Christensen, som er under uddannelse på musikproduktion på RMC og medlem af Ganger.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .