Vend din frygt til styrke: Indre Barn og Hero’s Journey

27 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00

Dragertæmmer-kursus med Indre Barn meditation og Hero's Journey

Indre Barn og Hero’s Journey som en vej til at vende frygt til styrke.

Til trods for at drager ikke findes, så er det nok verdens mest kendte fabeldyr. Alle steder i verden har dragen en plads i fortællingerne.

Når man arbejder med hero’s Journey repræsenterer dragen din dybeste frygt og begrænsende overbevisninger.

Her handler det i høj grad om traumer eller skelsættende oplevelser fra en periode i din opvækst, der handler om frygten for at blive forladt. Det handler om dybe skamfølelser og om, hvordan vi glorificerer eller dømmer os selv og andre.

Alle kender til frygt og angst. Det er en del af vores eksistens. Rent fysisk har frygt en funktion, der giver os adgang til vores superkræfter.

Men hvordan møder vi de indre drager – vores skam og frygt?

I eventyrerne og fablerne kan helten ikke bare hukke hovedet af dragen. Det resulterer blot i, at tre nye vokser ud.

Kunsten at træne en drage handler ikke om at få frygten til at forsvinde. Den handler om at bruge den, så man får adgang til sine heltekræfter.

Og når man arbejder med enneagrammet er det de tre instinkter, der danner basis for, hvordan vi reagerer, når vi er under pres.


Frygten giver dig vinger

På denne online-workshop får du et indblik i, hvordan dit personlige frygtmønster kan vendes, så du kan bruge den som en heltekraft. Du bliver klogere på, hvordan du tæmmer din egen drage, så den giver dig vinger at flyve på.

”It’s the deamon, you can swallow, that gives you it’s power” sagde Joseph Campbell, der stod bag The Hero’s Journey.

Kurset afholdes som en del af en række med Indre Barn og Hero’s Journey. Undervisere er Ronni Vistisen, der er en af landets førende eksperter i Indre Barn Nana Askov, forfatter og specialist i Hero’s Journey.

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Profile picture
Nana Askov

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

eventet sluttede

Vend din frygt til styrke: Indre Barn og Hero’s Journey

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke