spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Veronica Mortensen, Mads Vinding & Artur Tuznik (PO) - Copenhagen Jazz Festival

Afholdt event

Veronica Mortensen, Mads Vinding & Artur Tuznik (PO) - Copenhagen Jazz Festival

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

09 jul 2019 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!

Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart. 

Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en "ting", Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.

Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt. 

Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten. 

Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.


COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019

Mads Vinding og Veronica Mortensen startede deres samarbejde ud fra en fælles forkærlighed for de smukke melodier og et ønske om at eksperimentere med den lyd og de muligheder, der åbnes, når vokal og kontrabas står alene sammen. Det er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt, spontant og uforudsigeligt. De har af og til fornøjelsen af at udvide duoen med pianisten, Artur Tuznik, og koncerten bliver en intimkoncert med jazz som omdrejningspunkt og uundgåelige strejf af blues, smukke ballader, og hvad der nu måtte opstå i øjeblikket af stemninger og udtryk.

Veronica Mortensen, vokal
Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder inden for jazzen. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og skriver en stor del af musikken selv. Siden debutalbummet fra 2003 er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrædener i et utal af Big Bands. Albummet "Catching Waves" indbragte hende et hæderslegat fra komponistforeningen Danske Populær Autorer, og flere af hendes numre har været blandt de mest spillede på DR's radiokanal P8 Jazz.

Mads Vinding, kontrabas
Når den verdenskendte danske bassist Mads Vinding går på scenen, så lytter man. En af dansk jazz’ mest ikoniske profiler som har arbejdet sammen med snart sagt alle dem, der måtte være værd at spille sammen med fra Herbie Hancock over Wayne Shorter til Tony Williams og Dexter Gordon. Han har siden sin debut i 1964 stået som et musikalsk fyrtårn, et pejlemærke for efterfølgende generationer. Når han så endnu en gang indgår i en ny, spændende konstellation med en af de mest charmerende og soulfulde sangerinder i dansk jazz, Veronica Mortensen, så er scenen sat til en koncert i verdensklasse.

Artur Tuznik, flygel
Artur er født i Polen og bosat i Danmark siden 2008. Han er meget aktiv som både bandleder og sideman på den europæiske musikscene og bliver omtalt som en ”usædvanligt begavet improvisator" og en af de mest lovende pianister og komponister af hans generation. Hans musik er blevet præsenteret af bl.a. DR Big Band og blevet inkluderet i TOP 5 jazzplader af POLITIKEN i 2017. Han har gjort sig bemærket på den danske jazzscene gennem samarbejde med nogle af landets vigtigste musikere som Alex Riel, Thomas Agergaard, Thomas Blachman, Lennart Ginman, Tomas Franck, Sinne Eeg og mange flere.

Glæd jer til et unikt møde mellem disse tre! En koncert med forkærlighed for det uforudsigelige og det store i det små.


KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:

Dagens Tallerken: Tallerken med småhapsere, ost og pølse eller hvad køkkenet nu finder på... Serveres med brød og smør.

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.

Vi kan ikke tilbyde veganermad.

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

Køkkenet åbner:

Aftenkoncerter: 18.30

Eftermiddagskoncerter: 13.30 (Du kan også vælge at spise efter koncerten - informer personalet om, hvad du ønsker).

Bordreservering

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .