VILJEN

12 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Kulturhuset Støberihallen, Nordstensvej 1, 4300 Hillerød


Viljen er uden tvivl den menneskelige mentale kraft der har størst indflydelse på vores liv, uden viljen til kærlighed eller had var der intet… herfor er viljen også den mentale kraft der vil kunne ændre mest hvis du bruger den rigtigt, tænk bare på, alt du vil, alle de behov du har, kræver at du har viljen for at kunne opnå dem.

For sportsudøvere er viljen grundlæggende for alle deres præstationer, du kan være nok så talentfuld, det vil sikkert bringe dig et stykke vej, men uden vilje får du ikke det optimale ud af dit talent!

I dette foredrag får du konkrete metoder til at udvikle din egen vilje og viljestyrke, du får eksempler fra sportens verden, så er du sportsmand eller kvinde, så er der noget at hente i dette foredrag.

Er du et menneske der har haft eller har det svært, får du få beretninger om kendte og ukendte, beretninger fra dit liv og mit liv, alle historier om mennesker der har haft brug for, eller har brug for, en stor vilje og hvordan de har kunnet træne sig til dette.

Vil du gerne tabe dig eller spise mere, vil du undgår stress og mismod, vil du gerne kunne overskue mere og være mere mental robust, så har du brug for viljen og de metoder der kan udvikle den.

Erik Østenkjær Dipl. Psych. MFCC er mest kendt som mentaltræneren der har været sparringspartner for eliteidrætsudøvere indenfor 28 sportsgrene i 21 lande, ligeledes har han været tilknyttet en række af Danmarks førende fodboldhold, håndboldhold og ishockeyklubber, Team Saxo Bank, Dansk Speedway, samt løbende hjulpet sportsfolk fra flere af de største sportsklubber i Europa. Erik er en ivrig blogger på BT og Avisen.dk, hvor han ikke er bleg for at tage stilling i samfundsdebatten. Erik har ligeledes en baggrund som behandlingsleder og forstander for unge med svære psykiske og sociale problemer, samt som personalechef og direktør i en større multinational koncern.

Billet

Salg lukket


Købt inden 15 marts

Salg lukket


Pensionist

Salg lukket