Vin, musik og komik ★ Skive Theater

Event aflyst

Vin, musik og komik ★ Skive Theater

Sted

Dato

16 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Tags

Beskrivelse

Kulturformidlingen med støtte fra Kulturelt Samråd Skive præsenterer:
Vin, Musik & Komik i Skive Theater torsdag den 16. juni 2022 kl. 20

Dorset, Wester og Hamilton er tilbage i byen efter succesen i fjor, og det sker efter invitation fra Kulturformidlingen
I 2021 betegnede Skive Folkeblads anmelder showet som ”velkonstrueret, morsomt og lærerigt”.
Og det var komikeren Sebstian Dorset, Thomas Wester og Michael Hamilton, som ikke tidligere havde optrådt sammen.
Sebastian Dorset tog sit latterfremkaldende udgangspunkt i sin formodning om, at meget af det, en sommelier kan fortælle om vine, formentlig ikke har den store betydning for almindelige danskere.

Thomas Wester har udviklet sin egen musikalske vinsmagning, hvor han står for de forskellige smagsoplevelser i de vine, han har medbragt, og klæder dem på med et passende stykke musik.
Der var masser af gode vintips såsom at holde sine røde vine kølige for at bevare frugtnuancerne i flasken, som man jo egentlig har betalt for.

Michael Hamilton delte ud af sine egne ”Lis”-øl, der blev brygget med udgangspunkt i en af hans sange om en kvinde, han sad til bords med, som kom med en række racistiske udtalelser.
Han havde også en meget aktuel sang om ”prepper-Preben”, der i årevis har ventet og været beredt på en verdensomspændende pandemi, som han fik i corona’en. 

“Sådan Wuhan”, lød det lidt kontroversielle omkvæd.

Et to timer langt show sluttede med, at vinkonsulent Thomas Wester tog del i koncerten på scenen og spillede elguitar til de engelske numre, som Michael Hamilton har skrevet. Publikum fik til fulde oplevelsen af et veloplagt show, og det er årsagen til, at Kulturelt Samråd Skive og Kulturformidlingen gentager succes’en.

Arrangør

Lokation

Skive Theater Skive Theater, Theaterpladsen 10, 7800 Skive

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .