Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Vinsmagning med Turtle Wine Copenhagen

Afholdt event

Vinsmagning med Turtle Wine Copenhagen

Fra DKK 39,00

Sted

Dato

18 nov 2022 kl. 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Turtle Wine Copenhagen inviterer dig til vinsmagning og tapas i anledning af vores 2-års fødselsdag 🐢🍷🇩🇰

Der er nu gået to år siden vi startede vores vinfirma. Sikke en sjov og fantastisk rejse som det har været, fyldt med hårdt arbejde, god vin, studieture til Italien og mange learn-by-doing oplevelser 😊🇮🇹


Det er og bliver vores kæmpe passion for vin, der driver sjælen i firmaet. Derfor ønsker vi at fejre vores 2 års fødselsdag med dig.

Vi inviterer dig til vores reception hvor vi vil byde på smagning på de fleste af vores vine sammen med lækker tapas, hertil vores lækre oliven olie. 

 • Dato           18/11-2022
 • Tid             17:00-22:00 (drop in)
 • Sted           aPureBase, Emdrupvej 28A, 2100 Kbh Ø.

Til receptionen får du:

 • Vinsmagning af de fleste af vores vine.
 • Tapas
 • Attraktive priser på alle vores vine, olivenolier samt Centellino.
 • Mulighed for at møde os og lære om vores vine og vinhuse.
 • Muligheden for at redde en havskildpaddde for hvert produkt købt :-)

Billetpris til dette hyggelige arrangement er KUN 39 kr.*

Vi håber du har lyst til at komme og deltage i et hyggeligt arrangement og fejre vores fødselsdag for vores lille firma 😊🐢🍷VI GLÆDER OS MEGET TIL AT SE DIG!

Phillip & Henning 

Turtle Wine Copenhagen

*Prisen ekskl. gebyr.


OBS: Parkering er muligt på sidevejene samt på Empdrupvej. Det er desværre ikke tilladt at parkere i gården foran bygningen

Arrangør

Turtle Wine Copenhagen består af Henning og Phillip, far og søn.

Turtle Wine er et familiedrevet firma, der startede ret tilfældigt i kølvandet på corona. Vi er begge meget passioneret omkring vin og har i denne sammenhæng valgt at importere italienske kvalitetsvine fra vingårde med sjæl og historie.

Vi driver firmaet med passion og som en dybtfølt interesse.

Noget der kendetegner os er kærligheden til den gode fortælling, den jordnære kontakt til andre mennesker og det at nyde livet fuldstændig som det er - gerne med et godt glas vin i hånden.

Vi sætter stor værdi i at kunne stå inde for den vin, vi sælger. Derfor er de vine vi importerer nøje udvalg på baggrund af, ikke blot en fantastisk smags- og duftoplevelse, men også ud fra vingårdens historie og vores egen historie med vingårdene.

Det har allerede været en lang og spændende rejse med flere udfordringer undervejs - men så længe det er sjovt fortsætter vi rejsen med vores vineventyr.

Lokation

Emdrupvej 28A, 2100 København

Headliner

Turtle Wine Copenhagen
Vinsmagning - 2 års Fødselsdags reception

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .