spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Waidtløw: Tenor legacy - Celebrating Dexter Gordon 100 years

Afholdt event

Waidtløw: Tenor legacy - Celebrating Dexter Gordon 100 years

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Den amerikanske tenorsaxofonist Dexter Gordon der boede 14 år (fra 1962 til 1976) i Danmark, ville være blevet 100 næste år (2023). Han var i den grad med til at sætte København på verdenskortet som den førende jazz by i Europa. Han spillede jævnligt på Jazzhus Montmartre og satte et kæmpe aftryk i dansk jazz.

Med sit fantastiske spil og sit karismatiske væsen inspirerede han en hel yngre generation af danske musikere. Claus Waidtløw er en af vores mest sublime saxofonister. Danish Music Award vinder og højt skattet blandt sine inden- og udenlandske kollegaer for sit melodiske og indlevende spil. Han har spillet med en række af jazzens store stjerner her i blandt John Scofield, Toots Thielemanns, Christian McBride, Jeff Ballard, Kurt Elling, Eddie Gomez og Kurt Rosenwinkel.

Dexter Gordon er en af Waidtløws favorit saxofonister og med denne turné hylder han – og sætter fokus på – ”Long tall Dexters” betydning for dansk jazz.

Med sig har Waidtløw en sand stjernekvartet:

Jacob Christoffersen er én af vores ypperste pianister. Modtager af Ben Webster prisen i 2013. Fra 2010 har Jacob – som Dexter i 60´erne – været en hyppig gæst på Jazzhus Montmartre, hvor han har ledet og/eller spillet med diverse konstellationer med internationale stjerner som Jeff ”Tain” Watts, Terry Linn Carrington, Peter Erskine, Rodney Green, Warren Wolf, Gregory Hutchinson, Lee Pearson, Kenny Washington og mange flere. Er desuden sangerinden Sinne Eegs faste pianist.

Jukkis Outila - den finske stjernetrommeslager er anerkendt verden over for sit dynamiske og lydhøre spil og har spillet med jazzstjerner som Chet Baker, Toots Thielemans, McCoy Tyner, Joe Henderson, Freddie Hubbard, Joe Lovano, Eliane Elias, Randy Brecker, John Scofield, Mike Stern, Bob Berg, Dave Liebman, Jerry Bergonzi, Joey Calderazzo.


Gruppen fuldendes af den stor groovende svenske bassist Daniel Franck


Lokation

Islands Brygge 18 Islands Brygge 18, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .