Wayne Baker Brooks (US/UK)

eventet sluttede

Wayne Baker Brooks (US/UK)

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

25 okt 2018 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

Wayne Baker Brooks (US/UK)

(Se videoer nederst)

Wayne Baker Brooks er den yngste søn af den legendariske Chicago guitarist Lonnie Brooks, som døde i april, og bror til Ronnie Baker Brooks, der var spillede i Amager Bio for nogle år siden. Han blev ”Born and Raised in Chicago, Illinois” og  vurderes som en af nutidens top-guitarister, hvis stil er en kombination af kraftfuld vokal og ”liquid fire” guitar spil, som både hædrer has store blues arv, men også udvider genrens grænser.

Han fortalte Blues Blast Magazine: “På et tidspunkt, da jeg var omkring seks år gammel, ville min far have Ronnie og mig til at hjælpe ham med at skrive sange. Han satte mig med kasser, potter og pander, og viste Ronnie basgangen han ønskede til sangen, og fandt så på forskellige grooves, som vi kommenterede med  ‘Say this. Daddy!’, hvortil han svarede, ‘Yeah, that works,’ eller ‘Nah, nah.’

“Ronnie og jeg er en forlængelse af hans arv. Min fars bedstefar er rødderne i træet, og min far er træet. Ronnie og jeg er grenene, og far hjalp os til at komme længere end ham, ligesom han kom længere end sin far. Han gjorde at det blev sjovt for os at spille, og gjorde det på en sjov måde. Vi anede ikke havd han havde gang i, før vi blev ældre. Hans plan var at have mig på trommer, Ronnie på bas og så tage på tur som en trio”.

I 1997 dannede han ”Wayne Baker Brooks Band”, og i 1998 var han medforfatter på "Blues for Dummies" med sin far og Rocker Cub Koda. Han kom desuden med i sin fars band (Lonnie Brooks Blues Band) som rytme guitarist, men blev hurtig kapelmester.

Hans debut album ”Mystery”, blev af ”All Music Guide” beskrevet som et ”album der genialt trækker på det bedste i blues, blues rock, soul, funk og videre". Albummet modtog adskillige priser, hædersbevisninger og ros fra musikverdenen.
Samtidig med udgivelserne af "Blues for Dummies" og "Mystery", var han på turne over hele verden, og medvirkede i programmer på TV, herunder CNN's "Showbiz", og utallige radioprogrammer, ved 2003 Major League Baseball All-Star Game in Chicago, og ikke mindst har han spillet for den daværende First Lady, Hilary Rodham Clinton, i Chess Studierne (Willie Dixon Blues Heaven Foundation) med legender som Bo Diddley, KoKo Taylor, og Lonnie Brooks. Ved slutningen af bandets heftige koncert, udtalte Hillary Clinton, "Min mand vil blive så ærgerlig over at være gået glip af dette!".

Wayne Baker Brooks og hans band fortsætter med at indspille, være på TV og spille over hele verden med Wayne Baker Brooks legendariske guitarspil og et live show man ikke må gå glip af.

“Far sagde altid til mig og Ronnie, 'Når I skriver, så sørg for at det ikke er cover sange, eller noget der lyder som cover sange. Lav jeres eget, og lad være med at gøre som andre'”.

Lad disse ord være indledningen til et brag af en koncert ved Copenhagen Blues Festival 2018 !

Besætning
Wayne Baker Brooks - guitar, vokal
Todd Sharpville - guitar
Andy Tolman - bas
Stephen Rushton - trommerLokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .