eventet sluttede

WELCOME TO THE WILD WEST x Ladies Night

DKK 100,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 20:00 - 07 mar 2021 kl. 23:00

Beskrivelse

🤠!WELCOME TO THE WILD WEST!🤠

Lørdag den 7. Marts afholder Daisy-drengene endnu engang det populære og legendariske Ladies Night!

Denne aften inviterer drengene byens tøser ind 2 timers self-made underholdning i bedste cowboy-stil, som er denne aftens tema! I kan derfor se frem til en farlig aften i det vilde vesten, med oplevelser i sent vil glemme - Trust us, det bliver Crazy på Daisy denne aften!

For at skabe en intim stemning har vi begrænsede pladser, og det er derfor kun de første 50 piger som tilmelder sig, der kan få lov til at tage del i galskaben!

Vi åbner dørene kl. 20:30, hvor der vil stå velkomstdrinks klar og vores lækre værter vil blive præsenteret. Ankomst skal ske inden 21.00, hvor showet og legene går i gang!

Aftenen vil bære præg af adskillige konkurrencer, hvor pigerne vil konkurrere mod hinanden og et vinderhold vil blive fundet.

OBS: Vil folk godt sikre sig at være en del af det samme hold på aftenen, så køb alle billetterne i 1' persons navn.

Køb billet her:

_________________________________

FOR KUN 100 KRONER FÅR DU:

- Konkurrencer + præmier
- Entre til hele natten (Værdi 75,-)
- Shots
- Fri Drinks i 2 timer
_________________________________
Minimum 18 år for deltagelse.

Arrangør

Lokation

Crazy Daisy Crazy Daisy, Grønnegade 2, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .