eventet sluttede

Whiskyhistorie og whiskysmagning med Peter Kjær og Dennis Klindrup

DKK 399,00

Sted

Dato

24 feb 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Skotsk whiskyhistorie er fuld af op- og nedture, fra de største succeser til de største skandaler og konkurser. Tag med på en rejse sammen med den dynamiske duo Peter Kjær og Dennis Klindrup, når de sammen laver en række nedslag i historien - naturligvis akkompagneret af fremragende whisky! Få svar på en masse spørgsmål du aldrig har tænkt på at stille, og hør hvad det er der har gjort skotsk whisky til det vi køber i dag - på godt og ondt. Hvorfor er der så mange destillerier der er grundlagt omkring 1823, og igen i 1890'erne? Hvad har papegøjer med whisky at gøre? Hvorfor lukkede der så mange destillerier i 1983? Hvorfor har vi i grunden uafhængige aftappere af skotsk whisky - destillerierne kan vel selv aftappe? Hvad særligt er der ved Dufftown? Vi skal gennem denne menu (forbehold for ændringer):

 • Mortlach 13 år Old Malt Cask Port finish – vi starter med en hjertevarm sag fra hjertet af Speyside!
 • Bladnoch Samsara – Nu er destilleriet åbent. Øh nej? Jo, igen! - øh nej? Jo, igen-igen!
 • Balmenach 14 år Old Malt Cask – den korte version: Mums!
 • GlenAllachie 11 år PX Cask – 50 års erfaring giver alligevel gode resultater!
 • Balvenie 12 år Single Cask – altid et pletskud!
 • Machrie Moor Cask Strength – røg på fadstyrke behøver ikke at komme fra Islay!

Det bliver en fantastisk aften, med et begrænset antal billetter. Køb billet før din nabo!

  Arrangør

  Lokation

  Hos Peter Kjær Hos Peter Kjær, Valby Langgade 30A, 2500 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .