Whiskysmagning i København

Whiskysmagning i København

Sted

Dato

07 sep 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Selv om skotterne måske nok ikke kan påberåbe sig at have opfundet whisky, er det dem som i nyere tid har sikret en global udbredelse af denne eksklusive drik. Og selv om der efterhånden produceres whisky i det meste af verden, er det stadig i langt de fleste tilfælde skotsk whisky man måler sig op mod. Og ikke uden grund - whisky betragtes af mange som et af Skotlands største bidrag til verdenssamfundet. Hør om whiskyens historie, og oplev de store forskellige der er på smagen fra forskellige destillerier. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer, som det fremgår er menuen endnu ikke helt klar):

 • Whisky # 1 – en glimrende start!
 • Whisky # 2 – endnu en glimrende whisky!
 • Whisky # 3 – og endnu en!
 • Whisky # 4 – vi skruer lidt op!
 • Whisky # 5 – kan det snart blive bedre!
 • Whisky # 6 – ja, med denne fremragende finale!

Vi starter med Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

  Arrangør

  Lokation

  Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .