Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Wild food tour in Copenhagen - Utterslev Mose

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Wild food tour in Copenhagen - Utterslev Mose

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Join an educational wild food tour in Utterslev Mose with biologist and wild food expert Klara Rask.

Klara has more than 10 years of experience as a wild food guide, and spend her time foraging for restaurants and teaching others about wild food. 

Utterslev Mose is a beautiful lake area with a large selection of edible wild plants. 

Here you can find wild garlic, garlic mustard, water mint, wild chives, and the famous edible wild mushroom chicken of the woods. 

On this tour you will learn how to find and identify wild edible plants in Denmark, and get some cooking tips along the way. 

Duration: 2-3 hours


What to bring: 

 • basket
 • small knife/scissors
 • gloves
 • plastic bags and containers 
 • drinking water and practical footwear Arrangør

Om Klara:

Klara Rask er uddannet biolog fra Københavns Universitet, og har over 10 års erfaring som vild mad underviser.

Hun arbejder fuld tid som sanker og er ude hver dag i naturen for at plukke til nogle af de bedste restauranter i København, herunder Geranium, Fiskebaren, Il Buco og Almanak i Operaen.

Klara har en enestående viden om spiselige planter og en smittende glæde for naturen omkring os.

Hun er en af de få sankere i Danmark, som har en kandidatgrad i Biologi, og har under sin tidligere forskerkarriere undervist i botanik på Københavns Universitet. Du kan derfor trygt tage med hende ud i den spiselige natur.

Bliv klogere på vild mad og tag med på en forårs SANKETUR om vilde spiselige urter, en SVAMPETUR i efteråret, eller tag med ud og find VILDE ØSTERS i det friske vintervejr. 
 
Vi ses derude! 

Lokation

On the corner of Grønnemose Allé and Moseskellet, Grønnemose Allé 34, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .