Win-Win Forhandling - Find din styrke

09 apr 2015 kl. 18:00 - 21:30

Business Park Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer

Hvorfor er det relevant for dig?

Du er i forvejen forhandler hver dag - hvad enten du er bevidst om det eller ej.

Du forhandler om alt - med alle!

At plante foden solidt på jorden og stille urokkelige krav til den anden, vil muligvis give dig det, du vil have lige her og nu. Men det gør dig ikke stærkere. Hvis resultatet er en utilfreds, skuffet eller sur forhandlingspartner, kan det have temmelig høje omkostninger og svække dig i længden.

Hvad hvis der stilles urokkelige krav til dig? Hvordan vender du situationen så dine krav og ønsker også bliver opfyldt?

Hvad får du ud af workshoppen?

Du vil lære:

  • betydningen af Win-Win, Win-Lose, & Lose-lose forhandling og deres betydning i strategivalg
  • hvilke principper, strategier og teknikker gør sig gældende når man forhandler, og hvordan og hvornår du skal bruge dem
  • hvordan man forbereder og gennemføre en forhandling hvor målet er win-win.
  • lær at sige nej

Du vil lære at føre forhandlinger hvor begge parter får det de vil have UDEN at gå på kompromis.

Vi tager udgangspunkt i nogle cases hvor du vil få mulighed for at prøve forhandlingsværktøjerne af - du vil kunne mærke og se forskellene i hvordan du forhandler samt se resultaterne heraf allerede når det tager hjem fra workshoppen. Det er en garanti.

Det handler om…

…at få det, du vil have uden at gå på kompromis –samtidig med at du opbygger positive relationer og et godt netværk.

Tidligere deltagere har sagt:

"Vi brugte Elke på et 3 timers kursus for iværksættere hvor hun på underholdende vis underviste deltagerne i forhandlingsteknikker. Det var et meget berigende og udbytterigt kursus med mange små værktøjer som man kunne bruge i mange forskellige situationer i hverdagen, men særligt fik deltagende det ud af det, at de fik en forståelse for hvor vigtigt det er at gå rigtig ind og ud af en forhandling for at kunne skabe en win-win. Det handler ikke kun om selv at få det bedste ud af det. Elke er meget nærværende og insprirerende. Hun lever sig ind i emnet som smitter meget af på holdet. Vi kan til en hver tid anbefale Elkes kurser."

Lise Korsgaard, Event koordinator, Skiveegnenes Erhvervs- og turistcenter.

Billet

Salg lukket