Winemarket Goes Pinot

11 maj 2019 kl. 12:30 - 18:00

Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus

Pinot-familiens mange medlemmer mødes den 11. maj i Ridehuset i Aarhus. Her giver de dig en helt unik mulighed for at smage over 200 forskellige vine lavet på de mange Pinot-druer. Det bliver et vaskeægte familietræf, når Winemarket Goes Pinot og tager dig med på næste stop af vinrejsen.

Er du til sprøde mousserende vine? Er du til lette og elegante eller fede og strukturerede hvidvine? Er du til én af vines superstjerner, Pinot Noir? Så er det nu, du skal tage fat i dine vinvenner og sikre dig din billet til næste Winemarket.

Pinot-familien dyrkes over hele kloden, og du vil især kunne opleve de ufatteligt mangeartede udtryk fra fx Champagne, Alsace, Bourgogne, Tyskland, Østrig, Californien og Italien.

Du vil kunne smage vine i særlige hotspots, hvor du kan fordybe dig i et område eller vinland. Og du vil kunne møde over 20 vinhandlere fra hele landet, som har taget et mangfoldigt og stort udvalg af Pinot-vine med.

Når entréen er betalt, kan du frit og i dit eget tempo smage over 200 Pinot-vine. Med i prisen er også et Riedel-smageglas, som du kan tage med hjem bagefter.

Winemarket afholdes for 10. gang i noget, som kan kaldes et rendyrket Pinot Paradise. Det arrangeres af det uafhængige vinmedie, Winelab.dk. Der er et begrænset antal billetter.

Følgende vinhandlere deltager (opdateres løbende):

Melin Vin
Vintage Champagne
Vinomani
Brdr. D’s Vinhandel
Juul’s Vinhandel / Pinot Butik & Bar
Clément Vin
Propperiet Vin Import
Bichel Vine
Vinova
Rotweiss Vinimport
Distinto
Tedeum Vin

Kjær Sommerfeldt

Otto Suenson

Vinspecialisten

CRT Spirits & Wine

 Mere info følger løbende. Du kan følge begivenheden på Facebook og blive holdt opdateret.

Ved billetkøb giver du accept af at Winelab.dk må maile dig information om Winemarket, som dog altid kan frameldes med et klik.

EARLY-BIRD Adgang til Winemarket Goes Pinot fra 12.30-15.00

DKK 195,00 + DKK 19,61 gebyr

EARLY-BIRD Adgang til Winemarket Goes Pinot fra 15.30-18.00

DKK 225,00 + DKK 21,86 gebyr