Women In Office - Sofia Hedia

eventet sluttede

Women In Office - Sofia Hedia

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

16 jun 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Home Concerts præsenterer en ny koncertrække under navnet Women In Office, med fokus på møgdygtige kvindelige artister! Det estetiske og stilfulde La Oficina på indre Frederiksberg, danner rammerne til denne række intimkoncerter.

Første Women In Office koncert skydes igang med Sofia Hedia som de seneste år har markeret sig med sin varme, ærlige pop, fra et voksent perspektiv.

Sofia Hedia er en erfaren musiker og performer der formår at skabe et usædvanligt nærvær til sine koncerter. Sofia er uddannet pianist og sangskriver fra konservatoriet, og har udover at spille sin egen musik også turneret med bl.a. Søren Huss, Ida Nielsen (Prince) og senest joiner hun Barbara Moleko på hendes sommerturné. Derudover er hun pt. Solist/artist i Cederholm og Bjerkø’s CV Jørgensen teaterkoncert, på Aveny T, der spiller til 25/5 2022.

Hendes seneste album “Drømmespind” var månedens album i Elle som kvitterede med 4 stjerner, Femina gav den 5 stjerner og skrev: ”Sangene er poetiske, vemodige og alligevel på deres helt egen måde lægende”. 

Det har anmelderne sagt: 

 • Politiken om “Drømmespind” ”Hedia’s styrke er hendes ekspressive stemme. Den har spor af intimitet fra Marie Key og af klarheden hos Lis Sørensen, mens den i hvirvlende opbygninger søger imod sit eget følelsesmættede udtryk.
 • Undertoner Live fra Gimle: ”Hendes krystalklare vokal leverede smukke melodier, der nådesløst borede sig dybt ind i én
  med gribende dansk lyrik, der frembragte en nærmest religiøs følelse af nærvær.” 
 • Femina om “Hudløs”(4 stjerner) “Der er noget sjældent højtideligt over sangene, noget storladent og følelsesmæssigt kraftfuldt, som vi - helt ærligt – ikke er så vant til på vore breddegrader.” 

Set up:

Sofia Hedia - vokal, piano, synth // Birk Nevel - percussion

Det spilles 2 x 30 min med en mindre pause.

Koncert start 19:30 (dørene åbner 19:00)

www.homeconcerts.dk

www.sofiahedia.dk

www.laoficina.dk

Se Sofia Hedias nye video til seneste singleudspil ”Jeg Er Done”, en stærk menneskelig kraftpræstation om at finde modet til at sige endegyldigt farvel til en, man har elsket.

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

La Oficina La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .