Workshop eller kursus i online marketing (SEO, Google Ads, Facebook annoncering eller Linkedin)

Fælledvej 6, 2200 København
17 jan 2047 kl. 18:00 - 20:00
Billetter DKK 2.780,00
Billetter DKK 2.780,00

Vi holder vores workshops i konferencelokalet i Toldboden 3 i Viborg. Og på Fælledvej 6 i København.

Jimi Hove bliver brugt af flere større danske aviser som ekspert indenfor online marketing. Blandt andet af aviser som Politiken, BT, EB, Børsen, Version2 og flere andre. Se oversigten over de gange Jimi Hove har medvirket som online marketing ekspert her.

Jimi Hove har været anset som en af Danmarks førende SEO eksperter igennem mange år. Over de sidste 5 år har han opkvalificeret sig kraftigt, så han nu også er meget anvendelig til at holde workshops indenfor Facebook annoncering, Google Ads og Linkedin annoncering.

Det er ikke sjældent at udgifterne for en workshop bliver tjent hjem igen på det arbejde vi får lavet på jeres hjemmeside under selve workshoppen.

Minimum 2 deltagere max 6 deltagere fra 2 forskellige firmaer.

Workshoppen varer 8 timer.

Prisen inkluderer kaffe, vand og et let måltid mad.

Kontakt os allerede og lad os afklare jeres behov for viden i forbindelse med jeres egen workshop, så at vi kan komme i gang. 

Find os her:

Jimi Hove bliver betragtet som en af Danmarks førende eksperter indenfor SEO og anden online marketing, såsom Facebook annoncering, Google Ads og Linkedin annoncering.

Han bliver blandet andet brugt af store medier som: BT, EB, Politiken, Børsen og flere. Se fuld liste over vores referencer med pressemedvirkende her: https://seo-koebenhavn.dk/eksp...

Vi har også masser af erfaring med at lave workshops målrettet det niveau som du nu er på.

Oftest ser vi disse workshop at udgiften til workshoppen betaler sig hjem bare ved det arbejde vi laver på din hjemmeside, under selv workshoppen.

Bemærk: Dette kan dog ikke garanteres, da hver hjemmeside har sine egne udfordringer.

Kontakt os allerede i dag, og hvordan vi kan sammensætte en workshop der passer præcis til jeres hjemmeside.

Minimum 2 deltagere og Max 6 deltagere fra max 2 forskellige firmaer.

Nedenunder her kan du i videoen få et indtryk af det vidensniveau som Jimi Hove besidder, hvor han gennemgår de muligheder der er for markedsføring på Linkedin. Ved at bruge værktøjet Linkedin Sales Navigator.

Find os her:

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke