spring til hovedindhold

Workshop eller kursus i online marketing (SEO, Google Ads, Facebook annoncering eller Linkedin)

Workshop eller kursus i online marketing (SEO, Google Ads, Facebook annoncering eller Linkedin)

Fra DKK 2.780,00

Sted

Dato

17 jan 2047 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Vi holder vores workshops i konferencelokalet i Toldboden 3 i Viborg. Og på Fælledvej 6 i København.

Jimi Hove bliver brugt af flere større danske aviser som ekspert indenfor online marketing. Blandt andet af aviser som Politiken, BT, EB, Børsen, Version2 og flere andre. Se oversigten over de gange Jimi Hove har medvirket som online marketing ekspert her.

Jimi Hove har været anset som en af Danmarks førende SEO eksperter igennem mange år. Over de sidste 5 år har han opkvalificeret sig kraftigt, så han nu også er meget anvendelig til at holde workshops indenfor Facebook annoncering, Google Ads og Linkedin annoncering.

Det er ikke sjældent at udgifterne for en workshop bliver tjent hjem igen på det arbejde vi får lavet på jeres hjemmeside under selve workshoppen.

Minimum 2 deltagere max 6 deltagere fra 2 forskellige firmaer.

Workshoppen varer 8 timer.

Prisen inkluderer kaffe, vand og et let måltid mad.

Kontakt os allerede og lad os afklare jeres behov for viden i forbindelse med jeres egen workshop, så at vi kan komme i gang. 

Find os her:

Arrangør

Jimi Hove bliver betragtet som en af Danmarks førende eksperter indenfor SEO og anden online marketing, såsom Facebook annoncering, Google Ads og Linkedin annoncering.

Han bliver blandet andet brugt af store medier som: BT, EB, Politiken, Børsen og flere. Se fuld liste over vores referencer med pressemedvirkende her: https://seo-koebenhavn.dk/eksp...

Vi har også masser af erfaring med at lave workshops målrettet det niveau som du nu er på.

Oftest ser vi disse workshop at udgiften til workshoppen betaler sig hjem bare ved det arbejde vi laver på din hjemmeside, under selv workshoppen.

Bemærk: Dette kan dog ikke garanteres, da hver hjemmeside har sine egne udfordringer.

Kontakt os allerede i dag, og hvordan vi kan sammensætte en workshop der passer præcis til jeres hjemmeside.

Minimum 2 deltagere og Max 6 deltagere fra max 2 forskellige firmaer.

Nedenunder her kan du i videoen få et indtryk af det vidensniveau som Jimi Hove besidder, hvor han gennemgår de muligheder der er for markedsføring på Linkedin. Ved at bruge værktøjet Linkedin Sales Navigator.

Find os her:

Lokation

seo-koebenhavn.dk - SEO i København Fælledvej 6, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events