Workshop: Plante-croquis med Liv Caroline Hotvedt Anthonisen

26 maj 2019 kl. 12:15 - 13:00

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

How to: Plante-croquis 

Liv Caroline Hotvedt Anthonisen/Blad

Workshop 

Overkom din botanikblindhed med plante-croquis og skab dine egne naturtro skildringer. På Sprout kan du tage en tænkepause fra talks og symposier og i stedet fordybe dig i plantetegning, når designeren Liv Caroline Hotvedt Laursen fra magasinet Blad lærer fra sig. Nærstudér og skitser bladformer, blomsterknopper, sideskud og rodsystemer. Slå rødder på Sprout og boltr dig i tegnebrædder, skriveredskaber og papir, inden du pakker dine kreationer ned i et rør, så de kan transporteres sikkert hjem fra Søndermarken. 

Designeren Liv Caroline Hotvedt Laursen er medstifter af magasinet Blad om stueplanter og urbant planteliv.

Plads til 25 deltagere.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr