Workshop Qi Gong

01 maj 2016 kl. 11:00 - 15:00

Living Academy Hørsholm, Kongevejs-Centret 6, 2970 Hørsholm

Qi Gong har sine rødder i kinesisk medicin og kan spores flere tusinde år tilbage.

På denne workshop vil vi arbejde med skærpet opmærksomhed og mindfull bevægelser, som sammensættes til en lille serie, hvor åndedræt og bevægelser koordineres og der arbejdes med oplevelsen af flow i bevægelserne.

Der undervises i et "set" der læres på de fire timer, så den enkelte har noget at arbejde videre med derhjemme.

Om Underviseren, Torben Bremann:

Torben Bremann (f. 1960) er ejer og leder af firmaet Fitness Education Center, hvor han træner, coacher og vejleder klienter i forskellige trænings- og livsstilsforløb og afholder kurser og foredrag. Han er ligeledes leder og ejer af Centret for Taiji og Qi Gong, hvor han underviser i Tai Chi, Qi Gong og forskellige meditative praksis.

Torben er bl.a. uddannet Psykomotorisk terapeut, specialist i anatomi og bevægelsesanalyse og har studeret medicin, idræt og ernæring. Han er også uddannet i traditionel kinesisk medicin og forfatter til en række bøger, herunder:

Tai Chi Chuan (2003)

Qi Gong - en tilstand af vågen opmærksomhed (2008)

Hans og bjerget (2009)

Overfladeanatomi - et funktionelt billedatlas (2011)

Mænd, motion og myter (2012)

Tai Chi, Qi Gong og Standing meditation (2015)

Kvinder - fit, feminine og fantastiske (2016)

Torben har en bred undervisningserfaring, og har undervist og afholdt kurser og workshops i ind- og udland siden 1986. Torben kan virkelig flytte din krop og dit mindset. Det er en unik mulighed for at lære fra en af de bedste på hans forskellige workshops.
Som ganske ung flyttede Torben til Californien, og boede der i en periode, for at træne med og lære fra nogle af de absolut dygtigste indenfor fitnesstræning og ernæring. Fra 1988 og frem til i dag, hvor hans hovedinteresse har været centreret omkring de mere "bløde" discipliner og hans fascination af, at finde styrken i det afspændte - har han boet i længere perioder hos hans forskellige lærere i Asien, og har modtaget mange tusinde "one on one" teaching lessons.


Billet

Salg lukket