Workshop Tai Chi

21 maj 2016 kl. 10:00 - 14:00

Living Academy Hørsholm, Kongevejs-Centret 6, 2970 Hørsholm

Tai Chi er oprindeligt en ”indre” kinesisk kampkunst med hovedvægten lagt på afspænding, centrering og eftergivenhed både i selvforsvar og dagligdagen.
Tai Chi træning udvikler indre styrke og harmoni via forbedret koordination og afspænding af sindet og kroppen. I sin ydre form er Tai Chi en bevægelseskunst for helse og selvforsvar. På det indre plan er det sammenligneligt med Raja Yoga, visse meditationsformer samt det at arbejde med indre energi. Forbindelsen mellem sind og krop er fundamental. Tilstanden man kommer i under udførelsen af Tai Chi er på en del punkter sammenlignelig med god meditation, d.v.s., man er i en tilstand af vågen opmærksomhed i en afspændt krop. Man udvikler klart sin balance- og koordinations evne ved at udøve Tai Chi. Tai Chi har en markant gunstig indvirkning på helbredet, bl.a. via sin positive påvirkning af nervesystemet, åndedrættet, styrkelsen af muskler, knogler og led, den blide massage de indre organer får under træningen, m.m.

På denne workshop vil du få en god mulighed for, at få en fornemmelse for, hvad Tai chi er.
Om underviseren:
Torben Bremann (f. 1960) er ejer og leder af firmaet Fitness Education Center, hvor han træner, coacher og vejleder klienter i forskellige trænings- og livsstilsforløb og afholder kurser og foredrag. Han er ligeledes leder og ejer af Centret for Taiji og Qi Gong, hvor han underviser i Tai Chi, Qi Gong og forskellige meditative praksis.

Torben er bl.a. uddannet Psykomotorisk terapeut, specialist i anatomi og bevægelsesanalyse og har studeret medicin, idræt og ernæring. Han er også uddannet i traditionel kinesisk medicin og forfatter til en række bøger, herunder:

Tai Chi Chuan (2003)

Qi Gong - en tilstand af vågen opmærksomhed (2008)

Hans og bjerget (2009)

Overfladeanatomi - et funktionelt billedatlas (2011)

Mænd, motion og myter (2012)

Tai Chi, Qi Gong og Standing meditation (2015)

Kvinder - fit, feminine og fantastiske (2016)

Torben har en bred undervisningserfaring, og har undervist og afholdt kurser og workshops i ind- og udland siden 1986. Torben kan virkelig flytte din krop og dit mindset. Det er en unik mulighed for at lære fra en af de bedste på hans forskellige workshops.
Som ganske ung flyttede Torben til Californien, og boede der i en periode, for at træne med og lære fra nogle af de absolut dygtigste indenfor fitnesstræning og ernæring. Fra 1988 og frem til i dag, hvor hans hovedinteresse har været centreret omkring de mere "bløde" discipliner og hans fascination af, at finde styrken i det afspændte - har han boet i længere perioder hos hans forskellige lærere i Asien, og har modtaget mange tusinde "one on one" teaching lessons.Billet

Salg lukket