Workshop - Valmue

21 mar 2020 kl. 10:00 - 15:00

HOUG ApS, Holbækvej 5A, 4400 Kalundborg

På denne workshop introduceres du til at kreere skønne fantasifulde blomster i italiensk crepepapir af bedste kvalitet.

Der kræves ingen forudsætninger – blot lyst til at nørkle med saks, papir, farver og lim. Tag din mor/veninde/datter med og brug timerne i hyggeligt selskab – eller grib muligheden for lidt egentid fyldt med farver og formgivning.

Vi sørger for alle materialer og værktøj – dog skal du selv medbringe limpistol, saks i to størrelser og godt humør. Hvis du ikke allerede har værktøjet, har du mulighed for at købe det på dagen hos NUMMER 11:

  • Limpistol, low-temp, automatisk fremførsel (kr. 79.-)
  • Saks i mellemstørrelse (Büngers, 216 mm, kr. 59,-)
  • Lille spids saks (Fiskars, 120 mm, kr. 119,-)

Kurset indeholder:

  • Skabelon (som du kan tage med hjem og bruge lige så mange gange du har lyst, men husk at de er til dit personlige brug, så du må ikke dele dem eller kopiere dem til andre)
  • Demonstration af processen med at udforme en valmue og støtte til selv at kreere
  • Kit med crepepapir, elefanttråd og skumkugler til tre blomster
  • Limstænger til limpistol (Ø 7 mm)
  • Farver og tusher til udlån

    Der serveres kaffe og the samt en let frokost - lad os vide, hvis du er allergisk overfor nogle fødevarer.

Workshop’en ledes af Pernille, som med livslang interesse for kreative sysler guider dig gennem dagen og processerne. Der er plads til max. 8 deltagere og pladserne sælges efter først-til-mølle-princippet (din plads er sikret, når du har gennemført betaling). Vi har ikke fastsat en minimumsalder – det vigtigste er, at man har lyst til fordybelse og kan arbejde koncentreret med eget projekt.

Pris inkl. frokost og materialer til 3 blomster er kr. 550,- pr. deltager uanset alder. Der er ingen refundering af billetter, men du er velkommen til at give din billet til en anden, hvis du bliver forhindret.

Skulle du blive bidt af at arbejde med crepepapir, kan du tilmelde dig flere kurser (hold øje med begivenhederne på Facebook-siden), ligesom du kan købe materialer med hjem fra NUMMER 11, så du kan komme videre i dit kreative flow i forlængelse af workshop’en.

I løbet af dagen tager vi billeder af de ting, vi sammen former. Vi prøver også at ’fange den gode stemning’ på holdet. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger billederne i vores markedsføring, skal du bare give besked – så respekterer vi naturligvis dette.

Velkommen til – og rigtig god fornøjelse!