eventet sluttede

Workshop - Valmue

DKK 550,00

Sted

Dato

21 mar 2020 kl. 10:00 - 15:00

Beskrivelse

På denne workshop introduceres du til at kreere skønne fantasifulde blomster i italiensk crepepapir af bedste kvalitet.

Der kræves ingen forudsætninger – blot lyst til at nørkle med saks, papir, farver og lim. Tag din mor/veninde/datter med og brug timerne i hyggeligt selskab – eller grib muligheden for lidt egentid fyldt med farver og formgivning.

Vi sørger for alle materialer og værktøj – dog skal du selv medbringe limpistol, saks i to størrelser og godt humør. Hvis du ikke allerede har værktøjet, har du mulighed for at købe det på dagen hos NUMMER 11:

 • Limpistol, low-temp, automatisk fremførsel (kr. 79.-)
 • Saks i mellemstørrelse (Büngers, 216 mm, kr. 59,-)
 • Lille spids saks (Fiskars, 120 mm, kr. 119,-)

Kurset indeholder:

 • Skabelon (som du kan tage med hjem og bruge lige så mange gange du har lyst, men husk at de er til dit personlige brug, så du må ikke dele dem eller kopiere dem til andre)
 • Demonstration af processen med at udforme en valmue og støtte til selv at kreere
 • Kit med crepepapir, elefanttråd og skumkugler til tre blomster
 • Limstænger til limpistol (Ø 7 mm)
 • Farver og tusher til udlån

  Der serveres kaffe og the samt en let frokost - lad os vide, hvis du er allergisk overfor nogle fødevarer.

Workshop’en ledes af Pernille, som med livslang interesse for kreative sysler guider dig gennem dagen og processerne. Der er plads til max. 8 deltagere og pladserne sælges efter først-til-mølle-princippet (din plads er sikret, når du har gennemført betaling). Vi har ikke fastsat en minimumsalder – det vigtigste er, at man har lyst til fordybelse og kan arbejde koncentreret med eget projekt.

Pris inkl. frokost og materialer til 3 blomster er kr. 550,- pr. deltager uanset alder. Der er ingen refundering af billetter, men du er velkommen til at give din billet til en anden, hvis du bliver forhindret.

Skulle du blive bidt af at arbejde med crepepapir, kan du tilmelde dig flere kurser (hold øje med begivenhederne på Facebook-siden), ligesom du kan købe materialer med hjem fra NUMMER 11, så du kan komme videre i dit kreative flow i forlængelse af workshop’en.

I løbet af dagen tager vi billeder af de ting, vi sammen former. Vi prøver også at ’fange den gode stemning’ på holdet. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger billederne i vores markedsføring, skal du bare give besked – så respekterer vi naturligvis dette.

Velkommen til – og rigtig god fornøjelse!

Arrangør

Lokation

HOUG ApS HOUG ApS, Holbækvej 5A, 4400 Kalundborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .