eventet sluttede

WSP - Jazz Malaika & The Amytations

DKK 60,00 - DKK 110,00

Sted

Dato

08 jul 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Det københavnske multitalent Jazz Malaika fra København, med livslange oplevelser på/bag scenen, i musikbrancen og nattelivet, har fundet hendes kærlighed til musik.

Siden hun rejste gennem Danmark med Cirkus Dannebrog i to sæsoner af seks måneder (2014/2015), har hun haft et Amy Winehouse-projekt "Amytations", spillet DJ-optrædener, hvor hun leverer uforglemmelige sæts. Hun synger mens hun dj’er, tager lyde og venner med, og skaber derved en usædvanlig atmosfære!
Hun har fornyligt startet et nyt projekt ved navnet “You´r Royal Harness”, med en god håndfuld af hendes venner, et “Prodigy”/“Rage Against the Machines”-stil Orkester.


Uden tvivl et talent vær at checke ud.

Line up:

 • Jazz Malaika vocals 
 • Rene' "Bass" Gledorf 
 • Søren "Back Beat" Ølsen drums 
 • Glenn Sylvest Faurskov guitar

Copenhagen Jazz Festival

Arrangør

Lokation

Støberiet Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .