Young Flowers introducerede som de første den progressive Rock-musik i Danmark i slutningen af 1960-erne Vi spillede højere med store Marchall anlæg og dobbelt trommesæt og lange syrede guitar soli var lyden. Denne konstellation kan i dag genopleves med den originale besætning.

Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman der startede YF. Han er dog ikke iblandt os længere, men hvor heldig kan man være? Fordi Klaus Menzer sidder nu bag trommerne, og så kan det jo ikke være bedre                

Young Flowers er:

Peer Frost:

Startede som ”pigtråds-guitarist” i 1960'erne. I København var Hit House og Place Pigalle scenen, hvor Peer spillede bl.a. med Peter Belli og Les Rivals, på hvilket tidspunkt Peer blev etableret som Dansk Rocks suverænt bedste guitarist, hvilken status han stadig bærer enten legendarisk eller aktivt. I slutningen af 60'erne var Peer med til at danne Young Flowers, og senere igennem 1970'erne var Peer med i grupper som: Rainbow Band – Midnigth Sun – Savage Rose - m.fl., og det er også blevet til mange LP/CD-udgivelser.

Peter Ingemann:

Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960'erne blev kontakten til rock-scenen resultatet, der gjorde Ingemann til el. –bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann - No Name - Røde Mor - Drops og Bellami. AKTUELLE BANDS: DREAM CITY * COPENHAGEN JAZZ * STIG MØLLER BAND

Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

I dag spiller Peter Ingemann "Power-blues" og "Syre-rock" med Dream City, er med i Stig Møller Trioen og er begyndt at spille jazz igen med Copenhagen Jazz.

Klaus Menzer:

Har spillet siden han var 14 og var med til at starte Sneakers med bla Sanne Salomonsen Og Morten Kærså Har medvirket på henved 400 plader / cd’er Og har spillet med bla Burnin red Ivanhoe Alberte Palle Mikkelborg Sebastian Hanne Boel Ivan Pedersen Paul Banks Plus en 100-200 andre gode danske kunstnere.

Koncert kl. 20.00 // Døre kl. 19.30

 

Club Sydhavn paa Syre

Club Sydhavn paa Syre er et nyt initiativ med ét eneste formål: at skaffe noget mere progressivt livemusik til Sydhavnen. Vi vil præsentere Syrerock, Psykobilly, Garagerock og Blues. Ikke så meget pis – bare god musik og en fed fest.

Alle arrangementer afvikles på, og i samarbejde med, Karens Minde Kulturhus.

●○●○●○●○●○●○●○●○●○

Om Coronavirus

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og passer på vores gæster. I kan være trygge ved, at vores arrangementer afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt.

Vi henstiller vores gæster til at passe på hinanden, respektere andres grænser og i særdeleshed blive hjemme, hvis du har symptomer på smitte. 1000 tak.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke