Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

1.maj: Myten om velfærdsarkitekten

Event aflyst

1.maj: Myten om velfærdsarkitekten

Fra Gratis

Sted

Dato

01 maj 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

"Som arkitekturen i middelalderen tjente kirkens forherligelse, under enevælden kongemagtens, tjener den moderne arkitektur i stadig højere grad samfundet som helhed”, skrev Kay Fisker i 1950. Men hvem mon arkitekturen tjener i dag? Det er som regel hverken kirken eller kongemagten, men er det samfundet som helhed?

I forlængelse af en tilsyneladende opbyggelighed mod et fælles bedste i årtierne efter anden verdenskrig, findes i den nyere arkitekturhistorie en forfaldsfortælling, hvori arkitekturen tilsyneladende bliver dårligere og arkitekterne dummere i takt med at de vender sig fra fællesskabet og kunsten mod markedet.

Er der noget om snakken eller er der andre måder at forstå arkitekternes bidrag til udviklingen af velfærdssamfundet – før som nu – på?

FAOD fejrer 1. maj i samarbejde med CAFx og inviterer alle interesserede til at kigge forbi Villa Kultur på Østerbro i København - vi byder på lidt til ganen og glæder os til at se nærmere på arkitektens rolle i udviklingen af velfærdsamfundet.

Cand.arch. og ph.d. Jesper Pagh vil i sin 1. maj-tale give et bud på, hvordan vi kan forstå omstændighederne for arkitekturens tilblivelse i dag, og hvordan arkitekternes bedste mulighed for at tjene samfundet som helhed i dag måske i virkeligheden er at være mindre optaget af arkitektur i sig selv, og mere optaget af at forsøge at forstå sig på, hvad det er for et samfund, de er en del af, hvad det er for opgaver, det samfund skal have løst, og hvordan de opgaver kan løses, så man også samtidig bidrager til at løfte hele samfundet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Lokation

Webinar, Hjemme

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer