skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Apple Flower Festival 2018

Eventet är avslutat

Apple Flower Festival 2018

Från 300,00 DKK

Plats

Datum

26 maj 2018 11:00 - 27 maj 2018 14:00

Beskrivning

Som mange af jer ved, begyndte traditionen på Lilleø med en spontan snak en kold og forblæst vintermorgen på Lolland. Drømmen om at lave kongerigets dejligste havefest under et tæppe af hvide frugttræsblomster og med udsigt over Smålandshavet.

Det ene ord tog det andet, og der var heldigvis ingen til at stoppe os.

Så nu er vi her igen, med mange fine oplevelser i bagagen, syv år senere i gang med at planlægge æbletræernes blomstring for syvende gang på en af Danmarks mindste øer, og vi glæder os allerede helt vildt.

Apple Flower Festival 2018 løber af stablen 26.-27. maj på Lilleø, og vi vil igen gøre os umage for, at festivalen ikke minder om noget andet. Vi bliver endnu engang 7-800 mennesker, børn og voksne, kokke og frivillige, musikere og andet godtfolk, og vi skal alle hygge os med hinanden.

Apple Flower Festival er også noget særligt, fordi vi er helt tæt på musikken, og fordi maden hvert år er i særklasse takket være Lars Scheel og hans eminente hold af bagere, kokkelever fra restaurantskolen og stjernekokke fra nær og fjern.

På vores facebookside og vores hjemmeside kan du læse flere detaljer om årets artister.

Hvis du endnu ikke har været med, eller bare gerne vil have mere viden omkring udgangspunktet for en Apple Flower Festival, så læs endelig videre her, og hør hvad der sker i maj, når æbletræerne står i blomst, og vi dækker op til spisning midt i plantagerne.

Det er vigtigt at fortælle, at billetten til festivalen giver fri bar hele vejen (øl, most, vand) samt til alle måltiderne (frokost lørdag eftermiddag, overdådig middag lørdag aften og storslået brunch søndag formiddag) foruden de musikalske optrædender...

Geografien først. Lilleø med sine blot 10 indbyggere ligger i Smålandshavet nord for Bandholm med udsigt til Femø og Fejø - midt imellem himmel og hav. Hvert år er æslet med sin ven, kamelen Abu, på besøg, og både børn og voksne kan få en tur på de glade dyr. Vi har kridtet fodboldbanen op, gjort stranden klar, forberedt lejrbålet og gjort os tanker om desserten i vandkanten til lyden Bageren som spiller majsolen ned, inden aftenens store koncert vil lyde fra scenen. Vi er altid spændte på hvad "Vibes Alt For Vilde Børne Disco" finder på, og så håber vi selvfølgelig at Baywatch Jacob tager de små stramme røde lifeguard trusser på og smider sig i bølgerne for syvende gang.

Vi venter på jer ved færgelejet på Askø, når I ankommer. Lars Coldberg transporterer alle over dæmningen til festivalspladsen på Lilleø, hvor vi byder velkommen med frokost i det grønne. Baren åbner og den er fri hele vejen for børn og voksne, øl, vand og Sydhavsøernes æblemost. Til dem som ønsker det, har vi også – mod betaling - skarpe drinks, fede vine, barista brygget kaffe og lækre kager 24/7, eller næsten…

BOOK DIN FÆRGEBILLET HER

Vi ser også frem til årets nøgenløb(præ-kvalifikation holdes inden længe) , så skriv, hvis du er frisk og send gerne et billede med. Vores lokale æblebonde, Peter Larsen, er klar med traktoren, hvis nogen skulle lide nød eller bare er i humør til en ø rundtur.


Claus, Kenneth og Apple Flower familien

Billetter refunderes ikke.
Apple Flower Festival bæres af frivillige kræfter og drives ”not for profit” af Apple Flower Festival foreningen.

Arrangör

Apple Flower Festival er oprindeligt skabt af pladeselskabets ejer og DJ, Kenneth Bager, og den gastronomiske iværksætter, Claus Meyer, hvis gård på øen er rammen for arrangementet og har fra starten været drevet af en ikke-for-profit organisation.

Lokal

Vigmosegård Vigmosegård, Lilleøvej, 4930 Lilleø

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.