spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

B.Loose Blues Band - Women in Blues

Afholdt event

B.Loose Blues Band - Women in Blues

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

26 mar 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

B.Loose Blues Band - "Women in Blues" 2022 Show fokuserer på de kvindelige blues ikoner. Verden har oplevet blues kvinder, der har berørt os alle, bla.: Koko Taylor, Maggie Bell, Linda Perry, Janis Joplin, Beth Hart, Bonnie Raitt og Etta James.

Disse kvinder bidrager til bluesmusikken med en vidunderlig blanding af vrede, frustration, sorg, tab, afvisning og kærlighed gennem deres musik og tekster, der præsenterer livet, som det er, når vi lever det.

I showet vil vi skabe en atmosfære fuld af respekt for disse kvinders musikalske udtryk og med et strejf af B.Loose Blues Band i deres fortolkning af sangene. 

Til foråret går B.Loose Blues Band i studiet og forventer at udsende en cd til sommer. Dette album vil også indeholde liveoptagelser, der optages på Bartof Station i dag, hvor der også vil blive optaget en livevideo. Så kom til koncerten og blive en stemningsfuld del af cd- og videoprojektet!

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg, Danmark Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg, Danmark, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .