Bathsheba

DKK 180,00

Sted

Dato

07 okt 2022 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Med sin stemmes kraft, en sprudlende live-nerve og et rendyrket talent for at formidle emotionelt potente popsange, har BATHSHEBA, på rekordtid, markeret sig som et navn på den danske musikscene der er kommet for at blive. Til oktober gæster hun både Aarhus og København!

Debut-EP’en – den anmelderroste ’As of Right Now’ – rummede det sensuelle, samfundskritiske tanker og inderligt selvbiografisk materiale fra en ung, kvindelig sangskriver der imponerer med sin selvsikkerhed og smerte. EP’en blev fulgt op med karrierens første eget headliner-show på Lille VEGA i København. Og nu er den single-aktuelle sangerinde klar med ny koncertdato i hovedstaden, mens Aarhus også gæstes i efteråret 2022.

”Jeg glæder mig virkelig til, at spille koncert i København igen. Sidst, var en helt igennem magisk oplevelse for mig på scenen, fyldt med positiv energi fra hele den dansende sal. At jeg nu også kan tage festen og mine helt nye sange med til Aarhus, er simpelthen så fantastisk,” fortæller BATHSHEBA.

Hun har senest gæstet Aarhus på Spot Festival i september måned, sidste år. Her var både Soundvenue og GAFFA på pletten, og kunne opleve pophåbet samle publikum til en medrivende liveoplevelse, som efterfølgende udløste store roser og flotte, funklende stjerner.

Det er blot to år siden, BATHSHEBA debuterede med den Benal-producerede single, ’Blind’ – og siden har hun ikke set sig tilbage. Den elektroniske banger, ’Hit ’N’ Run’, sendte BATHSHEBA i heftig rotation på dansk radio – og internationale, Beats 1 – hvor hun siden har hittet med sange som ’Fighting For Your Love’ og ’LALA’.

På den spritnye single, ’Surrender’, overgiver BATHSHEBA sig til kærligheden og singlen er samtidig den første smagsprøve på det nye BATHSHEBA-univers, som udfoldes i 2022 med koncerterne i Aarhus og København som det absolutte højdepunkt!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .