Log ind / Opret

SLØJFER I TRUKKET SUKKER

09 jan 2018 kl. 17:00 - 20:00

Terrible - French Pastry School, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg C


Introduktion til trukket sukker sløjfer

Start din rejse ind i sukker eventyret ved at lære de grundlæggende regler om sukker arbejde og udformningen af smukke sukker sløjfer.

Hver elev får sin egen individuelle arbejdsstation.
Du får naturligvis dine fine kreationer med hjem efter kurset.

Du lærer
- At koge og farve sukker
- At forstå den grundlæggende reaktion af elementerne ved kogning, tilsætning af syre og glukose samt temperaturforskelle
- At forme enkle sløjfer af sukker massen
- Opbevaring af sukker sløjfer og brug af silica gel

Der er maximum 4 deltagere per hold
Dette kursus er velegnet for begyndere

Kurset vil være på dansk


FRENCH PASTRY SCHOOL IN FREDERIKSBERG
+45 25 14 78 50 | frederic@terrible.dk | www.terrible.dk
GRUNDTVIGSVEJ 10A DK- 1864 FREDERIKSBERG C

Billet

DKK 650,00 + DKK 33,39 gebyr