skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Business Boost Camp 2018

Eventet är avslutat

Business Boost Camp 2018

Från 4.300,00 DKK

Plats

Datum

12 jan 2018 10:00 - 14 jan 2018 17:00

Beskrivning

Business Boost Camp er en super intens weekend, hvor du virkelig FORDYBER dig i din virksomhed.

Når du investerer i Business Boost Campen, investerer du ikke bare i din virksomheds udvikling, men også din egen.

Vi kommer til at arbejde med de overbevisninger og mønstre som (ofte ubevidst) spænder ben for at du kan lykkes med dine mål.

Undervisningen tager afsæt i hjerneforskning og hvordan hjernen fungerer, lærer og husker.

Her taler vi ikke så meget om HVAD, men dykker ind i HVORFOR og i særdeleshed HVORDAN.

Viden har de fleste af os rigeligt af. Du ved garanteret godt hvad der ville være det bedste at gøre, eller godt at gøre, og du ved sikkert også hvad der ville være godt at STOPPE med at gøre, for at lykkes med dine planer?

Men hvorfor er det så så svært at gøre det, og for alvor rykke fra land? Det er her hjernen og dine underliggende ”programmeringer” kommer i spil. Du lærer hvordan du hacker hjernen, så den arbejder FOR dig og ikke imod dig.


Trin 1 – Oprydning, afdækning og status:

Den første dag på denne camp afdækker vi hvad der rør sig. Vi gør status over året der er gået. Ikke kun business wise, men i høj grad også på det personlige og private plan.

Hvilke læringer skal tages med ind i det nye år? Hvad skal sløjfes? Hvad skal næres og nurses? Hvad fungerer allerede? Hvad skal du slippe helt?


Trin 2 – Problemknusning og idegenerering:

Efter at have ryddet op og ud i hvad der fungerer, ikke fungerer, skal ændres, kigger vi på blokeringer.

Hvis dit mål ser sådan ud, hvad står så i vejen nu? Hvilke udfordringer blokerer vejen?

Nu går vi i ”problemknuserproces”. Det gør vi med forskellige øvelser. Bl.a. Den kreative platform. Det er en metode der forstyrrer hjernens ”plejer”, således at du kan åbne op for helt nye måder at tænke på. Metoden forhindrer hjernen i at dømme og blokere for kreativitet. Det er skørt og sjovt, og du får adgang til nye ideer du ellers ikke ville komme på.


Trin 3 – Opsummering, ny forretningsplan og målsætning for det kommende år:

Nu er problemer afdækket, nye ideer fundet og erkendelser landet. Nu skal forretningsplanen for det kommende år designes.

Vi gennemgår din nye plan med en metode der hedder ”De Bonos tænkehatte” som er en 360 graders analysemodel, der belyser alle sider af din plan på godt og ondt. Hvor er dine blind spots, og hvor er dine styrker, og kan der strammes endnu mere op?

Campen afsluttes med at du laver dit helt unikke Goalmap (Brian Mayne). Goalmapping er en måde at arbejde med målsætning, hvor hele hjernen aktiveres, med henblik på at skabe nye neurale stier, og få brudt fri af gamle riller og nå til næste niveau og måske endda mere til …

Vær indstillet på at gå i dyb og koncentreret proces.

Du kommer til at arbejde rigtig meget med dig selv og dit mindset, da det er dig der skal udvikle din forretnings potentiale, så nu kan nå de mål du sætter dig, og det ikke blot bliver ”endnu et seminar”.

Glæder mig til at se dig til 3 meget intense dage

For din succes

Rikke Kirk aka Potentialejægeren

Lokal

Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.