spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Den Meningsfulde Virksomhed - WORKSHOP med Vincent F. Hendricks & Claus Strue Frederiksen

Event aflyst

Den Meningsfulde Virksomhed - WORKSHOP med Vincent F. Hendricks & Claus Strue Frederiksen

Fra DKK 1.858,75

Sted

Dato

11 okt 2018 kl. 08:30 - 13:00

Beskrivelse


Derfor skal du deltage

Vor levevis ændrer sig radikalt i disse år. En række globale udfordringer eksempelvis i forhold til klima, kombineret med den fjerde industrielle revolution vil transformere vores måde at arbejde, forbruge og investere på. Ændringerne vil radikalt påvirke ledelsesrummet. Et nyt bud på ledelse er pluralistisk ledelse, der favner kolliderende fagprofessioner, miljøhensyn, forskellige sociale interesser, fremadstormende teknologier og medarbejdernes mangeartede præferencer, værdier og livssyn. Ledelse i og af Den Meningsfulde Virksomhed inddrager disse hensyn og workshoppen giver dig bud på hvordan du kommer i gang.

Masser af viden med hjem

På konferencen har vi samlet to eksperter, der sammen har indgående kendskab til det nye bæredygtige erhvervsparadigme Sammen har de skrevet bogen ”Kæmp for Kloden”, der introducerer en helt ny tilgang til ledelse: Pluralistisk ledelse. Alle deltager modtager bogen på dagen. Desuden udleveres kompendium om "Den meningsfulde virksomhed" samt adgang til Økonomisk Ugebrev Ledelse i 30 dage.


Networking

Endelig får du også rig lejlighed til at møde andre, der er ledere i erhvervslivet, der alle også skal søge nye veje til at lede, aktivere og motivere millennial-generationen.

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til ledere på mellem- eller topniveau på tværs af brancher, der arbejder professionelt med at definere et ”purpose” og ser både potentialerne og risici i det nye bæredygtige erhvervsparadigme. Fælles for deltagerne er, at de tager det nye erhvervsparadigme om bæredygtighed og digitalisering alvorligt og erkender, at ledelsesrummet vil ændre sig markant de kommende år.

Indlægsholdere

Claus Strue Frederiksen, født 1973, er mag.art. og ph.d. i filosofi og tilknyttet Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet. Claus har arbejdet som forsker, underviser, skribent og foredragsholder siden 2008 med særligt fokus på etik og virksomhedsfilosofi. Han har publiceret en lang række artikler i danske dagblade og magasiner samt bidraget til diverse bøger og internationale tidsskrifter, eksempelvis til Journal of Business Ethics og Springers store encyklopædi om CSR.

Vincent F. Hendricks, født 1970, er dr. phil., phd., professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Han har modtaget af en række nationale og internationale priser for sin forskning herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris og Roskilde Festivalens Eliteforskerpris. I årene 2005-2015 var han chefredaktør ved Synthese, verdens største tidsskrift i filosofi. I 2016 udgav Vincent F. Hendricks Spræng boblen, i 2018 Fake news og senest Kæmp for kloden.

Troels Børrild, chef for ansvarlige investeringer, MP Pension. Cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet. Tidligere ledte Troels Mellemfolkeligt Samvirkes indsats for at fremme samfundsansvar, bæredygtighed og ansvarlig skatteadfærd hos virksomheder og investorer. Før det, var han i en længere årrække CSR-rådgiver for virksomheder som Nokia, Volvo, The Absolut Company, Rockwool og COOP.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Pris for deltagelse:

2.495,00 for ikke-abonnenter (ekskl. moms)

(inklusiv bogen ”Kæmp for Kloden” + 1 måneds adgang til www.csr.ugebrev.dk + kompendium ”den meningsfulde virksomhed”)

1.495,00 for abonnenter (ekskl. moms)

(inklusive bogen ”Kæmp for Kloden” + kompendium ”den meningsfulde virksomhed”)

Kompendium om "Den Meningsfulde Virksomhed"

.

Kæmp for kloden


Program

08.30 Registrering, kaffe og morgenmad

09.00 Introduktion til den meningsfulde virksomhed og pluralistisk ledelse
Joachim Kattrup, Redaktør på Økonomisk Ugebrev Ledelse

09.05 Kæmp for Kloden – Pluralistik Ledelse og samfundsansvar

  • Forenet ansvarlighed - når virksomheder, politiker og forskere tager ansvar
  • Pluralistisk ledelse – respekt og tolerance

Vincent F. Hendricks, dr., professor, leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet

09.30 Netværksøvelse – hvad er dit formål?

  • Let øvelse, alle kan være med til. Kræver ingen forberedelse. Husk visitkort.
    /v Joachim Kattrup, Økonomisk Ugebrev Ledelse

09.45 Pluralistisk Ledelse – workshop, en praktisk tilgang

  • Det meningsfulde arbejdsliv
  • Grundlæggende virksomhedsværdier & medarbejdernes forskellige livssyn
  • Meningsfuld ledelse – kunsten at bringe værdier i spil

Claus Strue Frederiksen, mag.art. og ph.d. i filosofi og tilknyttet Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet.

10.45 Pause

11.00 Pluralistisk Ledelse – workshop, en praktisk tilgang del 2

  • Bæredygtighed – ledelse i det nye erhvervsparadigme
  • Virksomhedsværdier og samfundsansvar
  • Fremtidens værditunge ledelsesrum – pluralistisk ledelse som det nye ledelsesparadigme

Claus Strue Frederiksen, mag.art. og ph.d. i filosofi og tilknyttet Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet.

12.00 Pause

12.10 Fra NGO til finansielle sektor - pluralistisk ledelse i praksis
Troels Børrild skiftede 1. april 2018 stillingen som politisk rådgiver i Mellemfolkeligt Samvirke ud med jobbet som chef for ansvarlige investeringer hos MP Pension. Troels Børrild, der var kendt for at være en skarp kritiker af netop pensionsselskaberne er nu med at sikre, at MP Pensions milliarder bliver investeret, så de er med til at gøre verden til et bedre sted. Hør Troels Børrilds personlige, ledelsesmæssige og organisatoriske erfaringer med, at:

  • Arbejde på tværs af interessenter
  • Få forskellige organisationer i samarbejde
  • Lede på egne værdier og på tværs af andres

Troels Børrild, chef for ansvarlige investeringer, MP Pension

12.45 Forfriskninger og network

13.00 Tak for i dag

Lokation

Økonomisk Ugebrev A/S Økonomisk Ugebrev A/S, Pilestræde 34, 1147 København

Headliner

Joachim Kattrup (Moderater)
Redaktør, Økonomisk Ugebrev Ledelse
Troels Børrild
Chef for ansvarlige investeringer, MP Pension
Vincent F. Hendricks
Professor
Claus Strue Frederiksen
Mag.art. og ph.d. i filosofi

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .