Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ekstraordinært Landsmøde i Odense

Afholdt event

Ekstraordinært Landsmøde i Odense

Fra Gratis

Sted

Dato

13 jan 2020 kl. 18:30 - 22:00

Beskrivelse

Kære medlem af Alternativet

Hovedbestyrelsen indkalder hermed alle medlemmer til ekstraordinært landsmøde med det formål at ændre proceduren for valg af politisk leder i Alternativet.

Hovedbestyrelsen har foreslået vedtægtsændringer, som vil betyde, at man kan blive politisk leder af Alternativet, selvom man ikke er medlem af Folketinget. De vedtægtsændringer skal vi tage stilling til på det ekstraordinære landsmøde 13. januar. Du kan se de foreslåede vedtægtsændringer her:

https://alternativet.dk/nyheder/proces-valg-af-ny-politisk-leder

Hvis de foreslåede vedtægtsændringer ikke vedtages, vil vi vælge ny politisk leder efter de gældende vedtægter ved et andet ekstraordinært landsmøde 1. februar, som der indkaldes til særskilt.

Dato: Mandag den 13. januar 2020
Sted: Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense
Tid: Klokken 18.30-22.00

Du kan finde den samlede information omkring ekstraordinært landsmøde på AlleOs og vi vil løbende lægge nyt op, efterhånden som materialet bliver færdiggjort.

Info om valg til politisk leder findes her: https://alleos.alternativet.dk/handbook/chapterview/571

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til medlem@alternativet og vi vil hjælpe dig, så godt vi kan.


Der er lukket for tilmelding, grundet fuldt hus.

Hvis man ikke nåede at tilmelde sig, kan man på det aktuelle tidspunkt finde livestreaming på hjemmesiden her.Tilmelding til deltagelse i Odense skal gøres her på Billetto

Frist er d.10 januar kl 12.


Digital deltagelse og afstemning

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Odense, men gerne vil stemme, vil der blive mulighed for at gøre det digitalt. 

Tilmeld dig digital tilmelding her: https://alleos.alternativet.dk/events/view/4023

Frist er d.10 januar kl 12.

Vi glæder os til at se jer til en dag med fokus på Alternativets organisation og til en kickstart af en spændende ny tid for Alternativet.

Grønne julehilsner fra Alternativet på vegne af Hovedbestyrelsen.

Lokation

Rosenbæk Huset Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer