spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Flagdag på Krigsmuseet - fysisk og online

Afholdt event

Flagdag på Krigsmuseet - fysisk og online

Fra Gratis

Beskrivelse

STORT LIVESHOW TIL ÆRE FOR DANMARKS VETERANER

I anledning af Flagdagen 2021 har en række af landets kommuner og Flagdagen lavet en aftale med Krigsmuseet, som stiller museet til rådighed for et to timers liveshow. 

Showet sendes online, så alle veteraner og deres pårørende kan Danmark kan se med. 

Ønsker du at se med, skal du skrive dig op her for at få tilsendt linket til showet.


Bestil link til show - vi sender direkte fra Krigsmuseet mellem 18.00 og 20.00. Du og din familie er inviteret til at deltage i det store online liveshow på Flagdagen 2021. 

ØNSKER DU BILLET TIL KRIGSMUSEET - Tryk på "FIND BILLET". 

Da vi ikke kan samle alle veteraner og mødes i virkeligheden, håber vi, at du vil sætte dig sammen med familie og venner og have en fornøjelig aften hjemme i stuen eller på nærmeste café.

Flagdagen.dk under Folk & Sikkerhed, Danmarks Veteraner og Udsendt Af Danmark er gået sammen med en række af landets kommuner om at sende et stort liveshow til ære for dig og alle andre tidligere udsendte. 

Er du i København d. 5. september har du mulighed for at komme ind og opleve showet live på Krigsmuseet. 

Alt sammen til for dig og dine pårørende. 

Vi glæder os til at se dig online eller i virkeligheden. 

Vi anbefaler dig at smide showet op på TV´et og invitere familien og venner til en hyggelig TV-dinner og lade jer forkæle med god lyd og underholdning. 

PROGRAM:

17.30: Dørene åbner - I gården finder du foodtrucks, Operators Coffee og øl fra People LIke Us. 

18.00 Velkommen til Den Fjerne Krig -Vi sender live fra udstillingen “Den Fjerne Krig” på Krigsmuset, hvor vi aftenen igennem byder på gæster i studiet og en række kunstnere.

18.15: CFB Band – den tidligere forsanger i bandet Superscum og veteran, Claus Flindt Bjerg, har skrevet en lang række nye sange. Sammen med en de tunge drenge fra branchen er der verdenspremiere på deres nye musik. 

CFB band

18.40: Efter en god gang musik byder vi stand up komikeren Dan Andersen, der ved flere lejligheder har underholdt de danske soldater i såvel Irak, Kosovo og Afghanistan. 

“Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!”

Dan Andersen

19.25: Vi slutter aftenen af med en god gang Modern Folk, Dark Americana med det internationalt anerkendte band, Burning Velvet, hvor du kan falde tilbage i sofaen og nyde lyden af forsangeren Nicolai Wøldike Schmiths sprøde stemme. 

burning velvet


EN SÆRLIG TAK TIL FØLGENDE KOMMUNER FOR AT VÆRE MED TIL AT STØTTE SHOWET OG DERIGENNEM OGSÅ ANERKENDE DERES VETERANER

Assens /Brøndby / Ballerup / Egedal /  Frederiksberg 

 Frederikshavn / Furesø / Gladsaxe / Hedensted / Herlev / Herning  

Hjørring / Høje-Taastrup / Horsens / Lyngby-Tårbæk 

Middelfart / Rebild / Ringkøbing-Skjern / Rødovre / Rudersdal

 Skanderborg / Skive / Sønderborg / Stevns / Tårnby / 

Tønder /Vejle / Vesthimmerland / Viborg / Vordingborg

Lokation

Krigsmuseet Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .