skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Flagdag på Krigsmuseet - fysisk og online

Eventet är avslutat

Flagdag på Krigsmuseet - fysisk og online

Från Gratis

Beskrivning

STORT LIVESHOW TIL ÆRE FOR DANMARKS VETERANER

I anledning af Flagdagen 2021 har en række af landets kommuner og Flagdagen lavet en aftale med Krigsmuseet, som stiller museet til rådighed for et to timers liveshow. 

Showet sendes online, så alle veteraner og deres pårørende kan Danmark kan se med. 

Ønsker du at se med, skal du skrive dig op her for at få tilsendt linket til showet.


Bestil link til show - vi sender direkte fra Krigsmuseet mellem 18.00 og 20.00. Du og din familie er inviteret til at deltage i det store online liveshow på Flagdagen 2021. 

ØNSKER DU BILLET TIL KRIGSMUSEET - Tryk på "FIND BILLET". 

Da vi ikke kan samle alle veteraner og mødes i virkeligheden, håber vi, at du vil sætte dig sammen med familie og venner og have en fornøjelig aften hjemme i stuen eller på nærmeste café.

Flagdagen.dk under Folk & Sikkerhed, Danmarks Veteraner og Udsendt Af Danmark er gået sammen med en række af landets kommuner om at sende et stort liveshow til ære for dig og alle andre tidligere udsendte. 

Er du i København d. 5. september har du mulighed for at komme ind og opleve showet live på Krigsmuseet. 

Alt sammen til for dig og dine pårørende. 

Vi glæder os til at se dig online eller i virkeligheden. 

Vi anbefaler dig at smide showet op på TV´et og invitere familien og venner til en hyggelig TV-dinner og lade jer forkæle med god lyd og underholdning. 

PROGRAM:

17.30: Dørene åbner - I gården finder du foodtrucks, Operators Coffee og øl fra People LIke Us. 

18.00 Velkommen til Den Fjerne Krig -Vi sender live fra udstillingen “Den Fjerne Krig” på Krigsmuset, hvor vi aftenen igennem byder på gæster i studiet og en række kunstnere.

18.15: CFB Band – den tidligere forsanger i bandet Superscum og veteran, Claus Flindt Bjerg, har skrevet en lang række nye sange. Sammen med en de tunge drenge fra branchen er der verdenspremiere på deres nye musik. 

CFB band

18.40: Efter en god gang musik byder vi stand up komikeren Dan Andersen, der ved flere lejligheder har underholdt de danske soldater i såvel Irak, Kosovo og Afghanistan. 

“Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!”

Dan Andersen

19.25: Vi slutter aftenen af med en god gang Modern Folk, Dark Americana med det internationalt anerkendte band, Burning Velvet, hvor du kan falde tilbage i sofaen og nyde lyden af forsangeren Nicolai Wøldike Schmiths sprøde stemme. 

burning velvet


EN SÆRLIG TAK TIL FØLGENDE KOMMUNER FOR AT VÆRE MED TIL AT STØTTE SHOWET OG DERIGENNEM OGSÅ ANERKENDE DERES VETERANER

Assens /Brøndby / Ballerup / Egedal /  Frederiksberg 

 Frederikshavn / Furesø / Gladsaxe / Hedensted / Herlev / Herning  

Hjørring / Høje-Taastrup / Horsens / Lyngby-Tårbæk 

Middelfart / Rebild / Ringkøbing-Skjern / Rødovre / Rudersdal

 Skanderborg / Skive / Sønderborg / Stevns / Tårnby / 

Tønder /Vejle / Vesthimmerland / Viborg / Vordingborg

Arrangör

Lokal

Krigsmuseet Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, 1220 København

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.