Foredrag: Mette Mortensen fra "Alene i Vildmarken"

20 mar 2019 kl. 17:00 - 19:30

Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj

- "Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det!"


Antenneforeningen Aarhus inviterer til foredrag med Mette Mortensen
, der fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om hvorfor hun valgte at deltage i TV-programmet ”Alene i Vildmarken III”.

Hør om Mettes kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at skaffe mad. Du vil få svarene på, hvordan og hvorfor Mette brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran og hvordan hun håndterede områdets vådeste september i 10 år.

”Om jeg er blevet et bedre menneske? Tja… måske på nogle punkter. Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig, at opretholde et mentalt overskud – også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem”

Foredraget er for alle som er nysgerrige på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre, der kommer til overfladen når vi er sultne, kolde, alene og udfordret. Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling.

Billetpris: 50,-


PROGRAM

17.00: Ankomst

17.15: Velkomst og foredrag ved Mette Mortensen

18.00: Pause og forplejning

18.15: Foredrag ved Mette Mortensen

19:00: Eventuelle spørgsmål

OBS: Arrangementet er kun for medlemmer af Antenneforeningen Aarhus og Stofas kunder i Aarhus. 

Vi glæder os til at se dig. 

Billet til Foredrag + Workshop Efter Foredrag

UDSOLGT

Billet til Foredrag

DKK 50,00 + DKK 8,74 gebyr