FORFATTERSALON | Eva Tind, 'Kvinden der samlede verden'

eventet sluttede

FORFATTERSALON | Eva Tind, 'Kvinden der samlede verden'

Sted

Dato

25 aug 2021 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Onsdag d. 25. august kl. 19:30 byder kunstmuseet indenfor til en uformel samtale med Eva Tind med kulturjournalist og radiovært Karoline Kjær Hansen som moderator.

Eva Tind fortæller om sit arbejde med den bredt og særdeles anmelderroste Kvinden der samlede verden (Gyldendal, 2021). Den biografiske roman omhandler den danske zoolog og samler Marie Hammer (1907-2002), én af det 20. århundredes mest betydningsfulde videnskabskvinder. Marie og ægtemanden Ole Hammers omfattende samlinger af præcolumbiansk og sydøstasiatisk keramik blev i 1976 doneret til Holstebro Kunstmuseum.

Praktisk information
Tilmelding er nødvendig
Pris: 50 kroner
Husk at der er gratis entré for børn og unge under 26 år samt for medlemmer af museets venneforening.

Dørene åbner kl. 19.00
Læs mere om begivenheden

  Arrangør

  Lokation

  Holstebro Kunstmuseum Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .