skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Momentje...
 
 
Begivenheder af samme kind
Momentje...
 
 
Evenementen van hetzelfde type

Fyraftensmøde: Den frivillige bæredygtighedsklasse

event afgelopen

Fyraftensmøde: Den frivillige bæredygtighedsklasse

Vanaf Gratis

Online evenement

Datum

22 Mar 2021 17:00 - 18:00

Beschrijving

Håndværkere, tegnestuer og rådgivere: Den Frivillige Bæredygtighedsklasse giver et bud på morgendagens krav til bæredygtigt byggeri – klassen forventes at blive lovkrav i senest 2023.


Forbered dig på at bygge bæredygtigt

Der er en stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger – også inden for byggebranchen. Ved at bygge bæredygtigt følger der nye arbejdsbetingelser og stillingtagen til langt flere elementer i byggeprocessen og driftsfasen af en bygning. Der skal nu tages højde for hvilken effekt byggeri har på miljøet, klimaet, totaløkonomien og samfundet.  

Regeringen har derfor i 2020 introduceret den frivillige bæredygtighedsklasse, som skal forberede byggebranchen på at bygge bæredygtigt. Det forventes nemlig, at kravene i bæredygtigheds-klassen skal indgå i bygningsreglementet allerede i 2023.

I samarbejde med Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger inviterer Stevns Erhvervsråd i sammen med Business Faxe, Vordingborg Erhverv og Business LF derfor nu til fyraftensmødet ”Bæredygtighed i byggebranchen – introduktion til Den Frivillige Bæredygtighedsklasse”.

Her vil du få en indsigt i hvad klassen indebærer og hvad der vil komme af fremtidige krav. Dermed får du som leverandør af i byggeriet et stærkt værktøj til at møde efterspørgslen på bæredygtigt byggeri. 



Bæredygtighed i byggebranchen – introduktion til
Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

Online den 22. marts kl. 17.00-18.00.


Program

Kl. 17.00: Velkomst ved møde moderator, Pimmie Cordova Schultz, Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger, på vegne af Business Faxe, Business Lolland-Falster, Stevns Erhvervsråd og Vordingborg Erhverv

Kl. 17.10: Den Frivillige Bæredygtighedsklasse, guides og værktøjer ved Vagn Holk Lauridsen, Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger

Kl. 17.40: Spørgsmål og afrunding

             

Oplægsholderen er Vagn Holk Lauridsen, centerleder fra Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger. Han vil fortælle om Den Frivillige Bæredygtighedsklasse og hvilken indflydelse den vil have fremover på byggebranchen. Videncenteret for Energibesparelser i Bygninger har i den forbindelse udarbejdet forskellige guides til hvordan man arbejder med bæredygtighedsklassen for særligt udvalgte områder samt for mindre renoveringsprojekter.

Det er gratis at deltage.

Tilmeldingsfristen er den 18. marts 2021. Senest dagen før mødet vil du få tilsendt et link på email til det digitale møderum.

Om Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger indsamler og systematiserer viden om energibesparelser i bygninger og formidler dette til byggebranchen. Det overordnede mål er at medvirke til at realisere flere energibesparelser i den eksisterende bygningsmasse.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger er en del er Energistyrelsens målrettede informationsindsats og har eksisteret siden 2008.

For yderligere oplysninger, se ByggeriOgEnergi.dk eller ring til Videncenter for Energibesparelser i Bygninger på tlf. 72 20 22 55


BAGGRUND

Bygningsreglementet i Danmark har i mange år sikret at nye bygninger er blevet rigtig energi effektive. Den frivillige Bæredygtighedsklasse introduceret i 2020 og har til mål at øge bæredygtigheden i byggeriet - både i nybyggeri og i den eksisterende bygningsmasse.

Bæredygtighedsklassen er i dag ikke en del af Bygningsreglementet, men ligger ved siden af. Det er dog den politiske målsætning, at brug af den frivillige bæredygtighedsklasse skal være obligatorisk allerede fra 2023.

Der er i alt ni krav i Den Frivillige Bæredygtighedsklasse, som alle skal opfyldes for boliger, mens øvrigt byggeri skal opfylde syv krav for at, at den frivillige bæredygtighedsklasse er efterlevet.

Kravene dækker blandt andet ressourceanvendelse på byggepladsen, dokumentation af problematiske stoffer, totaløkonomi i hele bygningens levetid m.m.

Se kort video om Den Frivillige Bæredygtighedsklasse her

Se BR18-værktøjet fra Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger her


FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.