Giv slip - intet er under kontrol!

11 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Giv slip - intet er under kontrol!

Foredragsaften om 12 iboende egenskaber & kvaliteter

Essensen af 25 års rejser og fordybelse i diverse visdomsretninger.

Aftenen er bygget op omkring meditative egenskaber, der som kvaliteter er os iboende i vores essens som menneske, hvor mindfulness (det bevidste vidne-nærvær), er fundamentet for de øvrige.

Hør om hvordan disse egenskaber kan skabe værdifuld forvandling med øget livskvalitet og livfuldhed, nærvær, glæde, kærlighed og fred på arbejdspladser, i parforhold, familier og for den der søger sin sande vej i livet mod et højere livsformål.

Egenskaberne er essensen af 25 års personlig, faglig og spirituel fordybelse indenfor bl.a. zen- og tibetansk buddhisme, naturmeditation, nordamerikansk indiansk livsvisdom, udviklingspsykolgi og dannelsesfilosofi, samt min egen rejse igennem panikangst, depression, stress og kroniske smerter og den læring og frisættelse der ligger heri .

Egenskaber er desuden essensen af 20 års professionelt samarbejde med bl.a. udsatte unge, lederudvikling i alt fra NGO organisationer til landets største virksomheder, personale og elever på skoler og institutioner, professionelle sportsfolk, samt personale og ikke mindst de mange patienter på Rigshospitalet og Skejby Universitetshospital, der deltog på vores internationale forskningsprojekter der forløb over flere år.

Aftenen består udover oplæg om egenskaberne, af forskellige mindfulness øvelser og meditationer der kultiverer hjertebevidsthed og healende sindstilstande og peger ind i den stille værens essens vi dybest set kommer fra, og som vi dybest set er som menneske med sind, krop, sjæl og ånd.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og efterfølgende.

Vel mødt :)

DE 12 EGENSKABER & KVALITETER:
1. Mindfulness (bevidst vidne-nærvær)
2. Munterhed (glæde, humor & lethed)
3. Metta (mildhed, medfølelse & kærlig-venlighed)
4. Mod & sårbarhed
5. Dedikation & passion
6. Hengivelse (overgivelse & fortabelse)
7. Tilgivelse (frisættelse & fred)
8. Taknemmelighed & samhørighed
9. Urkraft, (skaberkraft & vildskab).
10. Vilje & visdom (sand styrke)
11. Ydmyghed & generøsitet
12. At være til tjeneste (vision, mission og livsformål)


INFORMATION OM KURSER & UDDANNELSER MM:

Efter selve foredraget fra kl. 19:00 - 21:00, er du velkommen til at blive og få information om kommende kurser, forløb, retræter og uddannelser


LÆS MERE OM KOMMENDE AKTIVITETER:

http://www.heinrichjohansen.dk/kalender/

OBS!

Du bedes møde senest 10 minutter før start for at finde plads i salen.

Dørene er åbne fra kl. 18:35.

Vel mødt :)

Four Strong Winds, Heinrich

(OBS! I tilfælde af udeblivelse refunderes billetprisen ikke, ej heller kan billetten byttes til et andet arrangement, men man er naturligvis velkommen til at give sin plads til en anden).

(Foto: Tara Devi)