skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Hvad er den gode myndighedssamtale?

Eventet är avslutat

Hvad er den gode myndighedssamtale?

Från 50,00 DKK

Online-event

Datum

7 mar 2023 09:00 - 11:30

Beskrivning

HVAD HANDLER DETTE HYBRIDSEMINAR OM? 

Dette seminar handler om den gode myndighedssamtale, om erfaringerne med at sidde på den ene og den anden side af bordet og om hvad forskning i myndighedssamtaler kan lære os på kryds og tværs af udfordringer, alder og geografi.

Til seminaret kan I høre erfaringerne fra både den tidligere udsatte unge, der gennem sin opvækst har deltaget i utallige myndighedssamtaler og den erfarne socialrådgiver, der har taget rejsen fra som nyuddannet socialrådgiver at blive kastet ud i myndighedssamtalen med udsatte unge til at arbejde helt tæt på de unge på udførersiden til i dag at forske og undervise morgendagens socialrådgivere.

HVORFOR ER DETTE TEMA VIGTIGT? 

Alt for mange børn og unge oplever sig ikke hørt og inddraget i deres egen sag, når de er til samtale med deres sagsbehandler i kommunen. Mange sagsbehandlere er usikre og føler ikke, at de har de rigtige kompetencer. For hvordan kan sagsbehandleren opnå en god kontakt og give udviklingsstøtte til børn og unge, når man samtidig skal optræde som myndighedsperson?

Alle bliver mere og mere bevidste om, at børn og unge skal deltage i egen sag. Vi mener at myndighedssamtalen er den primære nøgle til denne deltagelse. Så hvordan kan vi i højere grad og mere systematisk sikre gode myndighedssamtaler? Hvad er en god myndighedssamtale i det hele taget?

HVEM ER DET RELEVANT FOR?

  • Ansatte i familieafdelinger, herunder myndighedsrådgivere, fagprofessionelle i foranstaltninger og ledere. 
  • Medarbejdere og ledere i Familieretshuset og Socialtilsyn. 
  • Undervisere og studerende på Socialrådgiveruddannelsen. 
  • Ledere, konsulenter, forskere eller andre, der interesserer sig for udvikling af redskaber til måling af kvalitet i myndighedssamtaler eller socialt arbejde.  
  • Alle der taler med unge i en myndighedskontekst. 

Signe Steensbæk, socialrådgiver og lektor i socialt arbejde ved Københavns Professionshøjskole     

Hvordan kan man måle kvaliteten af en myndighedssamtale?  

Med afsæt i Signes egne erfaringer som socialrådgiver og underviser fortæller hun om forskningsprojektets arbejde med at udvikle og teste kvalitetskriterier og præsenterer projektets bud på en model, der kan måle kvalitet i myndighedssamtaler. 

Fransiska Mannerup, har studeret kommunikation og socialvidenskab og er bestyrelsesmedlem i De anbragtes vilkår   Et ungeperspektiv på myndighedssamtaler 

Med afsæt i Fransiskas erfaringer med at deltage i myndighedssamtaler med forskellige formål og skiftende sagsbehandlere gennem tiden, fortæller Fransiska om sin deltagelse i forskningsprojektet og det særlige blik, hun har på kvalitet i myndighedssamtaler. 

HVORFOR SKAL I VÆRE MED? 

Få ny inspiration til at skabe forandring i jeres hverdag og lær sammen og af hinanden. Til seminaret vil I høre erfaringer fra begge sider af bordet og få mulighed for at dele jeres egen erfaringer og dilemmaer både med hinanden og de to oplægsholdere.

PRAKTIK: I sidder fysisk sammen på jeres arbejdsplads og så streamer vi oplæg (Talks) ud til jer. Når I har set oplæggene, har I en styret samtale i jeres arbejdsfællesskab. Derefter er der en online dialog mellem oplægsholdere, jer og andre deltagere fra hele landet. Deltagerlink sendes ud på mail til jer om morgenen før seminaret. 

Hybridseminaret er det første af to seminarer med afsæt i erfaringer fra den forskning der førte til Min RådgivningsPartner. I det andet seminar Hvordan kan kommunale myndighedssamtaler med børn og unge få et forskningsbaseret kvalitetsløft? sætter vi fokus på redskaberne i Min RådgivningsPartner og det videnskabelige fundament.

Arrangör

Social Talks nytænker videndeling og bygger bro mellem forskning og praksis til gavn for sårbare børn og unge. Vi oversætter og deler viden, så viden bliver spredt og opnår forankring på modtagernes præmisser. Vi udvikler en ny infrastruktur med events, talks, digital videoplatform og netværk for formidling og læring om bedste nye praksis. Formålet er at gentænke velfærd og at bidrage til et bredt velfærdsløft gennem videndeling.

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.