Hvad er 'facilitering'? Og hvad er en facilitators kernekompetencer ?

18 mar 2018 kl. 16:30 - 20:00

Alternativet, Åbenrå 33, 1124 København


I Alternativet holder vi mange møder, workshops, polaer, seminar etc., drøfter og uddanner løbende hinanden i disciplinen ‘facilitering’.

Men hvad er ‘facilitering’ egentlig? Hvordan bringer vi det bedst og bredest muligt i spil i Alternativet, til gavn for vores mange demokratiske samtaler?

Det får vi mulighed for tale om og tænke over denne søndag, hvor vi kan spørge en international ekspert og erfaren facilitator til råds. Formålet med arrangementet er at levere inspiration og forhåbentlig gøre os allesammen en lille smule klogere på facilitering!

Vi får besøg af Kimberly Bain, Internationalt certificeret facilitator og tidligere global formand (2013-2015) for sammenslutningen ‘International Association of Facilitators’, www.iaf-world.org.
IAF har medlemmer i mere end 65 lande og står som professionel sammenslutning for:

  • Internationalt accepterede standarder for facilitering.
  • Certificering af facilitatorer jf. organisationens definition af kernekompetencer.
  • Understøtter det praktiserende og uddannende fællesskab, som hver dag demonstrerer og reflekterer over effekten og værdien af facilitering.
  • Rummer og deler en mangfoldighed af faciliterende værktøjer.

Kimberly vil præsentere IAF´s forståelse af en facilitators kernekompetencer og invitere til samtaler om, hvilken betydning facilitering har i arbejdet med at udfolde en ny politisk kultur.

Der vil blive serveret kaffe/te/vand og et let aftensmåltid midtvejs.
NB! Arrangementet foregår på delvist engelsk og dansk.

For medlemmer af Å

Salg lukket


For ikke-medlemmer af Å

Salg lukket