spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hybrid kursusforløb: Introduktion til machine learning

Afholdt event

Hybrid kursusforløb: Introduktion til machine learning

Fra DKK 1.000,00

Beskrivelse

Vil du gerne lære mere om data og machine learning? Hvordan machine learning kan bruges i virkeligheden? Vil du gerne have hands on-erfaring med kodningssproget Python? Lære selv at indhente og strukturere data samt opsætte machine learning algoritmer med Python-kode? Så velkommen til rette sted :)

Har du også prøvet at starte på et online kursus på egen hånd men aldrig færdiggjort det? Der findes uendeligt mange online kurser, men de kan være svære at gennemføre uden et fællesskab og uden støtte og hjælp fra andre. 


Co-coders, Trifork og Energinet har derfor besluttet at arrangere et forløb, hvor alle deltagere bliver en del af et fællesskab med ligesindede. Alle bliver inddelt i studiegrupper på 4-6 personer, som sammen gennemfører det online Coursera-kursus 'Supervised machine learning' med en af verdens bedste machine learning-specialister og -underviser, Andrew Ng. På den måde får man som deltager fleksibiliteten fra online materiale uden at gå glip af muligheden for at diskutere indholdet og søge hjælp med andre ligesindede. Derudover er det være muligt at deltage i frivillige webinarer, events og et hackathon, hvor den nye viden bliver sat i kontekst med virkeligheden.


Er du mere interesseret i at diskutere machine learning og kunstig intelligens på et overordnet plan uden at gå i detalje med algoritmer og data, så kunne vores andet kursus for absolut begyndere måske være noget for dig?


Co-coders afholder et fysisk begynderkursus i Python [afholdes i Aarhus] for de deltagere, der endnu ikke har erfaring med kodning, samt stiller et stort fællesskab af ligesindede til rådighed. Trifork og Energinet stiller deres viden og erfaring om data og machine learning til rådighed igennem webinarer, events og et hackathon, som er frivillige at deltage i. 

På den måde får man som deltager både:

  • højt efterspurgte 'machine learning'-kompetencer
  • evnen til at aktivere de nye kompetencer i virkelige problemstillinger
  • samt et stort netværk i branchen.

HVORFOR VÆLGE KURSET?

Data og machine learning, som mange også kalder kunstig intelligens, spåes til at være løsningen på mange af fremtidens udfordringer - deriblandt klimaudfordringerne. Machine learning kan bruges til at finde mønstre i store datamængder og løse opgaver både bedre og mere effektivt. Det kan være med til at frigive vigtige menneskelige ressourcer til andre opgaver. Erhvervslivet efterspørger derfor disse kompetencer i stigende grad og flere undersøgelser viser, at efterspørgslen på medarbejdere med forståelse for kunstig intelligens og machine learning kommer til kraftigt at overstige udbuddet af arbejdskraft. Vil du være en af fremtidens eftertragtede profiler? Så hop med på dette kursus!


TID & STED:

Uge 36: Kursusstart med virtuelle opstartsmøder

Alle deltagere bliver inddelt i studiegrupper af 4-6 personer med udgangspunkt i ambitionsniveau, bopæl og tidligere kodningserfaring. Der afholdes et virtuelt opstartsmøde for hver studiegruppe, som planlægges i samarbejde med hver enkelt studiegruppe.

    På dette opstartsmøde forventningsafstemmer vi og lægger en plan for gennemførsel af det online kursus. Afslutning af kurset kan derfor variere fra studiegruppe til studiegruppe, da det vil være forskelligt, hvor mange timer hver studiegrupper aftaler at afsætte pr uge. 

    Det forventes dog, at alle studiegrupper er færdige med kurset inden udgangen af 2022 :) Herefter vil der selvfølgelig være rig mulighed for i studiegrupperne at fortsætte opkvalificering i det netværk, man har opbygget. Man kunne f.eks. fortsætte med de kurser, der ligger umiddelbart i forlængelse af det kursus, vi har valgt som basis for dette forløb.


    STUDIEGRUPPER:

    Alle deltagere tilknyttes en studiegruppe med 4-6 andre ligesindede fra samme område og med samme ambitionsniveau. Dermed er det muligt at diskutere materialet igennem samt søge hjælp og sparring i mindre grupper, samtidig med at alle deltagere bliver en del af et større fællesskab, som understøttes af de fælles aktiviteter og et online fællesskab på Discord (et socialt medie for vidensfællesskaber).

    OBS: Hver studiegruppe sammensættes baseret på bopæl, så det er muligt at mødes fysisk, samt ambitionsniveau (timer til rådighed hver uge).


    FRIVILLIGE AKTIVITETER:


    24.-25. september kl. 9-16 begge dage, Introduktionskursus til Python [Aarhus]
    For deltagere, der endnu ikke har haft Python-kode i fingrene eller gerne vil have det genopfrisket, har vi planlagt et begynderkursus, således alle har det basale på plads, før vi går i gang.

    29. oktober, Hvordan gør vi bygninger smarte med data og teknologi? [Triforks kontor i Lisbjerg ved Aarhus]
    En dag med fokus på smart buildings. Trifork inviterer indenfor i deres nye kontor, hvor der igennem hele byggeprocessen har været fokus på, hvordan bygningen kan gøres smartere og grønnere vha. data og teknologi. Alle deltagere får en rundvisning samt indblik i processen omkring udvikling af nye digitale løsninger til smart buildings. Vi slutter dagen af med en faciliteret ideation session, hvor vi sammen prøver at komme frem til nye spændende ideer til brug af data med udgangpunkt i det, vi har hørt og lært på dagen.


    3 webinarer [online]

    • 28. september, 2002: kl. 15-16.30
    • 25. oktober, 2022: kl. 15-16.30
    • 16. november, 2022: kl. 15-16.30


      Kursusafslutning med hackathon: Hvordan kan vi løse de grønne problemstillinger med energidata?
      • 18. november hele dagen, 2022, [Energinet, Tonne Kjærvej 65, 7000 Fredericia]:
        En dag med fokus på at sætte alle dine nye kompetencer, som du har opnået gennem kurset, i spil.
        Alle deltagere bliver inddelt i grupper af 4-6 personer, som kan vælge en af to cases under temaet: Hvor
        kommer strømmen fra? Repræsentanter fra Energinet giver en introduktion til den store, grønne udfordring, vi står over for, og
        guider jer igennem disciplinen ’Hackathon’. Pssst, vi runder dagen af med fællesspisning og hygge.
      • 21. november, 2022, [online demo]
        To grupper afholder demo af deres kode fra hackathon d. 18. november. Alle øvrige grupper uploader deres kode til en fælles GitHub.

        PRISER:
    • Early bird billetter (til og med d. 14. august): 700 kr
    • Billetter (d. 14. august til 31. august): 1.000 kr

    Senest tilmelding: 31. august


    OVERNATNING I FORBINDELSE MED FYSISKE ARRANGEMENTER:

    Alle deltagere får en rabatkode til det aarhusianske overnatningssted BOOK1 ved tilmelding, således det er nemt at deltage i de fysiske arrangementer i Aarhus for alle. Booking skal ske direkte ved BOOK1.

    OBS: Man skal selv betale for deltagelse i det online kursus. Der findes dog forskellige muligheder for at få rabat og tilskud, hvis man er ny bruger på Coursera eller er økonomisk udfordret. Disse muligheder er individuelle, så vi anbefaler, at man undersøger disse muligheder, da der kan være penge at spare :)

    Arrangør

    FAQ

    • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

      Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

      De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

      Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

    • Hvor finder jeg linket til et online event?

      På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

    • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

      Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .