skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Momentje...
 
 
Nearby events
Momentje...
 
 
Begivenheder af samme kind
Momentje...
 
 
Evenementen van hetzelfde type

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

event afgelopen

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Vanaf 545,00 DKK

Locatie

Datum

18 Mar 2018 15:00 - 17:00

Beschrijving

Lær at lave delikat og autentisk, japansk ramen-nudelsuppe med ingredienser og råvarer, som bruges af japanske kokke.

En suppe er ikke bare en suppe i Japan, det er japanernes fortrukne fastfood, og den er sund, vel at mærke. Den skal du ikke kimse ad. Alt bliver lavet fra bunden.

For at lave den bedste ramen-suppe skal du kunne lave fiskefonden dashi, som udgør hele fundamentet i det japanske køkken. Fiskefonden bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er en helt anden snak.

Sammensætning af råvarer til en nudelsuppe vil være noget, som du ikke har prøvet før.


Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk madkultur og, japanernes fortrukne spise som er nudelsupper.
Du får en introduktion til fonden dashi, som er omdrejningspunktet i japanske nudelsupper.
Du arbejder med forskellige japanske råvarer såsom kombu, bonito flakes og miso paste.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til fonden dashi, som japanske sushikokke gør det.
Du lærer at bruge forskellige typer af japansk sojasauce, da sojasauce bliver betragtet som et krydderi i Japan.
Du lærer om klassiske nudeltyper og, hvilke nudler som egner sig bedst til de forskellige supper.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og, skærer forskellige grøntsager, kød, mejeriprodukter.
Trin for trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves helt fra bunden med fiskefonden dashi.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave 2 forskellige velsmagende japanske nudelsupper, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Pris

545 kr. pr. person


Hvor og hvornår?

Søndag den 18. marts 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 16. marts 2018.3 ledige pladser tilbage

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan også købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Privat: “Tak for super autentisk Ramen kursus, hvor selv fiskefonden dashi bliver lavet fra bunden.

På dine kurser Zoe får man et godt kendskab til de japanske råvarer og ingredienser. Det er et godt koncept at lave en demo og prøvesmage, når nogle af råvarerne først tilføjes i sidste øjeblik. Nogle råvarer tages med så man selv kan kokkerere videre”. Marianne

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Locatie

Nose2Tail Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.