skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Laster ...
 
 
Nearby events
Laster ...
 
 
Begivenheder af samme type
Laster ...
 
 
Begivenheter av samme type

Japanske vegetarretter for begyndere

Arrangementet ble avlyst

Japanske vegetarretter for begyndere

Fra 595,00 DKK

Sted

Dato

26. November 2017, 12:00 - 14:00

Beskrivelse

Lær at tilberede delikate japanske dumplings, en delikat nudelret og den japanske omelet tamago som japanske sushikokke gør det.

Det japanske køkken byder på mange delikate velsmagende kødfri retter.
Der bliver bestemt ikke kedeligt, mange japanske vegetarretter blev i sin tid udviklet i buddhistiske munkeklostre i Kyoto. De smagfulde retter er siden blevet en del af det japanske køkken.

Japanske vegetarretter er mere udfordrende at lave, da der bruges flere forskellige teknikker til, at lave velsmagende retter.

Hvad lærer du på kurset?


Du får en introduktion til japanske madtraditioner og det klassiske japanske vegetarkøkken.
Du bliver introduceret til populære råvarer såsom kål, Shiitake svampe, tofu og ingefær.
Du lærer, at anvende og afmåle japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som er uundværlig i det japanske vegetarkøkken.
Du lærer om forskellen på tørret nudler og friske nudler og, hvad fordelen er ved at bruge friske nudler.
Du lærer, at håndtere de forskellige forstadier og lave den teknisk svære omelet Tamago.
Du arbejder med forskellige madlavningsteknikker såsom at blanchere, rive og snitte forskellige råvarer.
Du lærer trin-for-trin at lave japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du laver 5 japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige retter, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 26. november 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 21. november 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.


Lokale

Peder Lykke skole, Brydes Alle 25, København S 2300

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.