Klassisk Fransk - Oksekød
Klassisk Fransk - Oksekød
Fra 650,00 DKK
Beskrivelse
En skøn frankofil aften, hvor du laver mad med et godt glas fransk rødvin i glasset, mens du står ved komfurerne i madskolen. Det franske køkken er et must - basis for stort set al europæisk madlavning. Vi tager afsæt i de bedste retter fra det franske bistro- og hverdagskøkken, og leger med noget at det bedste kød der findes, nemlig udskæringer af velhængt oksekød, men også andre franske fristelser som f.eks. boeuf tatare el. consommé til forret - eller måske kalvebrisler vil indgå i middagen vi slutter af med at nyde!
Når vi taler om det klassiske franske køkken, kan vi ikke komme udenom Escoffier som regnes for at være grundlæggeren for den moderne franske kogekunst, nu den klassiske franske kogekunst. Escoffier er ligeledes en stor inspirator for mange ”store” danske kokke. På kurset lærer du derfor at tilberede nogle af Escoffiers retter, hvor du undervejs får indsigt i forskellige køkkenteknikker og tricks, som vil berige din madlavning helt generelt. Sammen runder vi aftenen af med at nyder vi en fantastisk fransk middag, med gode franske vine til.
Hvad lærer du?
Du får et indblik i det franske hverdagskøkken i råvarerne, tilberedningsteknikkerne og måltidstraditionerne.
Du tilbereder klassiske franske retter fra både det salte og det søde køkken
Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som emulgering af saucer, stegeteknikker og karamellisering.
Hvad får du?
- En super dejlig fransk middag
- Drikkevarer i form af franske vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
- hjælp og omsorg fra værtinden så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken
- Et lækker Sakskøbing Madskole forklæde med hjem
Pris pr. kursist kr. 650,- pr. person incl. moms
Arrangør
Hideaway Vingård og Figenarboret på Fejø ved Karin Hvidtfeldt
Lokale
Sakskøbing Madskole Sakskøbing Madskole, 4990 Sakskøbing, 4990 Sakskøbing
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Klassisk Fransk - Oksekød
Fra 650,00 DKK