Koncert med Villads With på Stubbekøbing Gamle Rådhus

24 feb 2019 kl. 14:00 - 17:00

Stubbekøbing Gamle Rådhus, Torvet 1, 4850 Stubbekøbing

Mød Villads With - selvlært sanger, musiker og tekstskriver/lyriker, når han giver koncert på Stubbekøbing Gamle Rådhus.

Fra sin tidlige barndom har Villads With spillet musik og har fundet frem til sin helt egen stil og genre. Inspirationen finder han i stort set alt, lige fra spirituelle tanker til følelser han har og ting han oplever i sit hverdagsliv, hvilket afspejler sig tydeligt gennem hans rimende, tonerige og billedskabende tekstunivers.

Villads spænder over en bred vifte af musikinstrumenter og kan få lyttervenlig musik ud af næsten hvilket som helst instrument, dog gør han sig absolut mest i guitar og trommer, men især i guitar da det er det instrument han kan lege og skabe mest med. 

Villads With har vundet Sydhavsøernes Musikpris i 2013 og Kulturelt Samråds Musikpris i 2018. Hans første EP blev udgivet i 2015, og det seneste år har Villads levet af musikken. Han har flere gange været i radioen både til interviews og live-optrædender. Også Vordingborg Festuge har han optrådt på, og den seneste tilføjelse til CV´et er, at han, som frontmand for sit band Artisterne, optrådte i det landsdækkende TV-program LIVE.

Du kan møde Villads With, når Stubbekøbing Museum - i samarbejde med Foreningen Stubbekøbing Rådhus - inviterer til musikalsk eftermiddag på det smukke, gamle Rådhus. Stubbekøbing Museum har igennem flere år været initiativtager til forskellige kulturelle arrangementer, og vi glæder os til at byde velkommen til denne unikke oplevelse for gammel såvel som ung, siger eventkoordinator Lisbeth Glit.


Hør Villads her

Billet Villads With

DKK 60,00