Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Morgenmadskoncerten #2 - Das Leben ist ein Traum

eventet sluttede

Morgenmadskoncerten #2 - Das Leben ist ein Traum

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

20 nov 2022 kl. 11:00 - 12:00

Beskrivelse

Das Leben ist ein Traum // en rejse ind i sjælens ukendte landskab.


Nyd en kop morgenkaffe og lad dig omfavne af sange og kammermusik af Muffat, Haydn og Couperin. Den anerkendte sopran Else Torp gæster Amager Klassisk for første gang og vil i selskab med barokviolinist Jesenka Balic Zunic og cembalist Yngvild Haaland Ruud give en poetisk start på jeres efterårssøndag.

Ad lib kaffe og the er inkluderet i jeres koncertbillet. Fremvisning af koncertbillet giver rabat på morgenmad i husets café.


Program

Haydn: Sange

Muffat: Sonater & kammermusik

Couperin: Pièces de Clavecin


***


Døre åbner kl 10.40 - varmt velkommen!


***


Vil du blive medlem af Amager Klassisk? Medlemskab koster kr 100,- pr. år og giver 20% rabat (40 % hvis du også er studerende) på alle arrangementer i regi af/i samarbejde med foreningen, herunder Morgenmadskoncerten og Tirsdagsbarok. Køb medlemskab her.


Læs mere her: amagerklassisk.com


***


Koncerten arrangeres af Amager Klassisk - en musikforening på Amager som giver et nyt bud på den klassiske musik. Koncerten passer for alle - uanset alder og baggrund.


Et samarbejde med Kvarterhuset Amager.

Arrangør

En musikforening på Amager.
Fællesskab & virkelig god musik.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .