Nat i tårnet - BALKON

14 jul 2018 kl. 22:00 - 15 jul 2018 kl. 10:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København


NAT I TÅRNET
Vi har glædet os til at kunne byde jer velkommen til overnatning i tårnet! Natten vil både byde på lækker mad, gys, solopgangssang og foredrag med krimiforfatter og vinder af De Gyldne Laurbær, Jesper Stein.

UHYGGENS MAGT
Det knirker i tårnets kobber, når vinden tager fat og busserne kører forbi. Tårnet er på kanten af vand og land, et grænseland. Ligesom tårnet, vil aftenens tema befinde sig i et spændingsfelt – vi skal dykke ned i dybet og undersøge skellet mellem hygge og uhygge.

GYSERRADIO
Vi hylder det rum, der opstår, når man lytter sammen. Denne nat skal vi lytte til nogle særligt producerede gyserhistorier – for hvilke gyserhistorier ligger på lur i tårnets kælder og broens mursten?

SOL-SANG & MORGENMAD
Solopgang fra tårnets 360 graders udsigt over Københavnshavn er helt fantastisk, og derfor vil solen blive budt velkommen med sang og varm kakao. Tårnpasserne Caroline & Sofie vil være nattens og morgens værter, og sørge for at alle har det rart. Vi bager bollerne og serverer kaffen.

INTERVIEW MED KRIMIFORFATTER JESPER
Jesper Stein har opsøgt gyset og lært at mestre det. Men hvorfor opsøger vi kuldegysninger, svedige håndflader og urolig nattesøvn? Kan det overhovedet blive for uhyggeligt? Og hvorfor er krimierne de helt store bestsellere i dag?

Jesper Stein er kendt for den populære krimiserie om vicepolitikommissær Axel Steen. Den første bog i serien ”Uro” fra 2012 fik en varm velkomst, og fortællingerne om den hærgede Axel, er ikke blevet mindre populær med tiden. De udenlandske rettigheder til Jesper Steins romaner er solgt til bl.a. Tyskland, Italien, Island, Norge, Holland, Sverige og England, og SF Film har sikret sig filmrettighederne. Den fjerde bog i serien: ”Aisha”, sikrede Jesper Stein De Gyldne Laurbær, og nu er den syvende bog i serien lige på trapperne.

PROGRAM FOR NATTEN
Kl. 22:00: Velkomst og Knippelsuppe
Kl. 22:45: Gyserradio
Kl. 23:30: Godnat (eller hvor stemningen bærer os hen)
Kl. 04:45: Sol-sang og varm kakao
Kl. 05:30: Tid til morgendukkert eller mere søvn.
Kl. 07:00: Morgenkaffe/te og frugt.
Kl. 07:30: Morgensang m. Mie Rank Brunberg.
Kl. 09:00: Morgenmad.
Kl. 10:00: Interview med krimiforfatter Jesper Stein om gysets magt.
Kl. 11:00: Tårnet tømmes.
Kl. 12:00: Tårnet åbnes igen for offentligheden.


PRAKTISK INFO
Medbring selv liggeunderlag, sovepose og pude.
Der er toilet i tårnet, men det er ikke muligt at tage brusebad. NAT I TÅRNET starter lørdag d. 14/7 kl. 22:00 og slutter igen søndag d. 15/7 kl. 11:00. Natmad og morgenmad serveres.

PRIS
BALKONBILLET 200.- (Entré, natmad, morgenmad, oplevelser og overraskelser inkl.)

Køb billetter på billetto.dk (søg "NAT I TÅRNET") eller følg linket i begivenheden her.

Nat i tårnet - balkonbillet

Salg lukket